Transavia

transavia.com start met dagelijkse lijndienst Rotterdam-Rome

transavia.com start vanaf 31 oktober met een nieuwe dagelijkse lijndienst vanaf Rotterdam-Airport naar Rome Fiumicino. Met Rome biedt transavia.com een nieuwe bestemming die zowel aantrekkelijk is voor de zakelijke reiziger als voor de reiziger die een attractieve bestemming zoekt voor een kortere of langere stedentrip.
De stad Rome en de omgeving hebben de bezoeker zeer veel te bieden: historische bouwwerken, honderden musea, prachtige pleinen, hotels en restaurants voor ieder budget en een scala aan uitgaansmogelijkheden. Rome biedt werkelijk iedere bezoeker wel iets van zijn gading. De vluchten van en naar Rome zijn vanaf vandaag boekbaar vanaf EUR49,99 voor een enkele reis (ex. tax).

Daarnaast wordt dit najaar het aantal lijnvluchten vanaf Rotterdam Airport naar de zonbestemmingen Alicante, Malaga en Faro uitgebreid. Daarbij is het vanaf vandaag ook voor individuele passagiers mogelijk via de website www.transavia.com rechtstreeks te boeken op een aantal chartervluchten.

In tegenstelling tot eerdere berichten heeft transavia.com besloten de lijn Rotterdam-Dublin in het winterseizoen 2005-2006, in een lagere frequentie (vier maal per week), door te zetten.