Hoe Van den Herik en Polegato (GEOX) hun dromen realiseren

Erasmus universiteit rotterdam

Op 31 oktober organiseert STAR (de studievereniging van RSM Erasmus University) in het kader van de STAR Management Week een 'Entrepreneurial Seminar'. Tijdens dit seminar zullen diverse gerenommeerde ondernemers vertellen over het realiseren van hun dromen.

Onder leiding van dagvoorzitter Jorien van den Herik (ondernemer en voorzitter van Feyenoord) zullen succesvolle entrepreneurs als Mario Moretti Polegato (president en oprichter van GEOX, producent van(volgens de Economist) 'de Ferrari of footwear') en Michiel Muller (medeoprichter van RouteMobiel) hun licht schijnen op de geheimen van hun succes.

Een speciale Management Week helikopter, waarin een aantal van de sprekers vervoerd zal worden, zal landen op de universiteitscampus Woudestein en zorgen voor een spectaculaire opening.

Naast bovengenoemde sprekers zullen Gerard Sanderink (Centric), Pieter Witteveen (OC&C Benelux), en Jan van Meerveld (Heliflight & Events) de toehoorders deelgenoot maken van hun dromen.

Het 'Entrepreneurial Seminar' is een onderdeel van de STAR Management Week (van 31 oktober t/m 3 november). Tijdens deze week zullen verder een academisch congres, een 'Ambition Fair' en de 'Rotterdam Experience Day' plaatsvinden.

NOOT VOOR PERS
STAR Management Week Entrepreneurial Seminar
Datum: Maandag 31 oktober 2005,
Tijd: 11:45 - 16:00
Locatie: Erasmus Expo en Congres Centrum
Forumzaal, M3-15

Meer informatie:
Mocht u het Entrepreneurial Seminar willen bijwonen, dan kun u contact opnemen met RSM Erasmus University
Dwight de la Fontaine Schluiter
STAR

010 4082037

06 11325011
smw@rsmstar.nl
www.managementweek.nl

STAR is de studievereniging van de RSM Erasmus University. Met meer dan 6.500 leden, van wie meer dan 1.000 internationale studenten, is STAR de grootste en één van de meest internationaal getinte studieverenigingen in Nederland.

RSM Erasmus University, de business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam, is een internationaal topinstituut op het gebied van managementonderwijs en -onderzoek. De school behoort tot de internationale top van de business schools en is vermaard vanwege haar internationale uitstraling en vernieuwende programma's.