Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Middelwatering over hondenuitlaatzones

Op maandag 31 oktober 2005 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform (WOP) Middelwatering. De vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

De volgende punten staan op de agenda:


- Hondenpoepbeleid

Nancy Rahman en Moniek Noorlander van de afdeling Beheer van de gemeente informeren u over het hondenpoepbeleid. Op deze avond worden aan u de uitlaatzones in Middelwatering voorgelegd (zie artikel elders op deze pagina).


- Nieuwe plannen voor 2006

In de vergadering van het Wijkoverlegplatform van 13 september 2005 is dit onderwerp ook aan de orde geweest. Maar ook nu wil het dagelijks bestuur graag van u weten of u plannen voor activiteiten in 2006 heeft en of u daarvoor een financiële bijdrage wilt van het Wijkoverlegplatform Middelwatering.

Spreekuur wijkwethouder

Voorafgaand aan de vergadering houdt wijkwethouder René Binnendijk spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruikmaken na telefonische aanmelding op telefoonnummer 010-2848234.

Spreekuur buurtagenten

De buurtagenten Peter van Werkhooven (Middelwatering-West) en Adrie Goedegebure (Middelwatering-Oost) houden vanaf 19.30 uur spreekuur. Dit spreekuur vindt ook plaats in het gemeentehuis.

WOP-vergadering in 2005

Op dinsdag 13 december 2005 vindt de volgende WOP-vergadering plaats.