Gemeente Apeldoorn

Horecaondernemers en gemeente organiseren symposium over veiligheid en imago van Apeldoorn

Maandag 31 oktober a.s. organiseren Koninklijk Horeca Nederland afdeling Apeldoorn & Omstreken, de gemeente Apeldoorn en Saxion Hogescholen/Hospitality Business School een symposium over de horeca in Apeldoorn. Onder de titel Apeldoorn op de kaart praten horecaondernemers en vertegenwoordigers van gemeente en betrokken organisaties over de themas veiligheid en het imago van Apeldoorn. Het symposium vindt plaats in Theater- en congrescentrum Orpheus van 13.00 tot 18.00 uur.

Veiligheid is de laatste jaren een belangrijk thema in de Nederlandse en dus ook Apeldoornse samenleving geworden. Hoe veilig is het eigenlijk in Apeldoorn, en hoe veilig is het in de Apeldoornse horeca? Deze vragen zijn belangrijk voor de ondernemer, belangrijk voor zijn klanten en belangrijk voor bijvoorbeeld omwonenden. Daarnaast is er de laatste tijd ook veel gesproken over het recreatie- en toerismebeleid binnen Apeldoorn en de rol die de horeca hierin vervult. Bedrijfsleven en overheid sámen kunnen ervoor zorgen dat Apeldoorn - in het belang van allen - als toeristisch product op de kaart blijft staan.

Over deze twee actuele onderwerpen wisselen betrokken ondernemers van gedachten, dragen ze suggesties ter verbetering aan en maken ze afspraken voor vervolgacties. Alle horeca-ondernemers in Apeldoorn zijn uitgenodigd; ook degenen die zich niet aangemeld hebben zijn welkom.

Voor het laatst bijgewerkt op: 26-okt-2005 01:05