Studio apengein

Persbericht 28 oktober 2005

Presentator/entertainer Bart Bosch presenteert zijn eerste Boek.

Amstelveen - A.s. maandag is het zover. Het eerste boek van presentator/entertainer Bart Bosch, 'Het document van Sinterklaas', zal overal in de winkels verkrijgbaar zijn. Bart heeft naar zijn zeggen een mooi en warm Sinterklaasboek geproduceerd. Vol met fullcolour foto's en prachtige verhalen. Alsof het de productie van een televisieprogramma was heeft hij voor de productie van dit boek alles uit de kast gehaald. Een stoomboot werd ingezet, een chocoladefabriek werd uitgezocht en prachtige pakken werden gemaakt. Sinterklaas moet volgens Bart een sprookje zijn en dat vind je terug in het boek. Kinderen krijgen tijdens het lezen of voorgelezen worden een duidelijk beeld over het dagelijksleven van Sinterklaas en zijn Pieten.

Bart is altijd al een echte Sinterklaasfan geweest. In 1987 presenteerde hij voor de Tros televisie, 'Het feest voor Sinterklaas'. Dit was na jaren weer een groot Sinterklaasprogramma op de televisie. Het jaar erna presenteerde hij een samen met Sinterklaas een live programma op de televisie. Ook dit was een groot succes en gelijk het begin van vele Sinterklaasprogramma's op meerdere zenders. Met dit boek, 'Het document van Sinterklaas', hoopt hij opa's en oma's, ouders en kinderen blij te kunnen maken. Volgens Bart is dit het eerste Sinterklaasboek waar Sinterklaas en zijn Pieten ook echt te zien zijn op pagina grote foto's. Doormiddel van een sterrenrandje om elke foto te plaatsen heeft Bart een sprookjesachtige sfeer aan het boek gegeven.

Voor Bart is er in ieder geval een droom uit gekomen. Zijn eerste boek ligt maandag in de winkel en zijn 2e...zal niet lang op zich laten wachten.


---
Bart Bosch is te bereiken op 0654283171 info@apengein.nl

Voor de media zijn er recensie exemplaren beschikbaar.
Fotomateriaal is op te vragen bij Studio Apengein 020-6410707