Lekstroom, 11.35 uur

Utrecht 31-10-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Vechtpartij

VIANEN Vrijdagavond 28 oktober vond op de Ursulinenhof een vechtpartij plaats.

Omstreeks 22.10 uur kreeg de politie de melding dat twee groepen jongeren met elkaar op de vuist zouden zijn gegaan. De aanleiding van de vechtpartij is onduidelijk. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Een 19-jarige man uit Vianen liep hoofdletsel op en deed aangifte van openlijke geweldpleging. De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom, via 0900-8844.

Mishandeling scheidsrechter

IJSSELSTEIN Op zondagmiddag is een 21-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van mishandeling.

Omstreeks 12.45 uur kwam bij de politie de melding binnen van een vechtpartij op de Heemradenlaan. Ter plaatse aangekomen bleek dat een voetbalelftal ruzie had gekregen met de 55-jarige scheidsrechter uit Zeist. Eén van de teamleden zou hem geslagen en geschopt hebben. De scheidsrechter deed aangifte van mishandeling en een 21-jarige man werd aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Motor onderuit

VIANEN Op zondagmiddag zijn een 76-jarige motorrijder en zijn 63-jarige passagier, beiden uit Vlaardingen, gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding.

Omstreeks 16.05 uur reed de 76-jarige motorrijder op de Bentz Berg. Door de laag staande zon zag hij waarschijnlijk niet een bocht in de weg, waardoor hij van de weg raakte en tegen een lantaarnpaal reed. De man en zijn vrouwelijke passagier kwamen ten val. De vrouw liep onder andere knieletsel op en de bestuurder ribletsel. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis.