Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Attractiepark Slagharen behaalt een nieuw bezoekersrecord van 1,4 miljoen bezoekers

SLAGHAREN - Na een record aantal bezoekers in seizoen 2004, overtreft Attractiepark Slagharen zichzelf in 2005 wederom.

Op zaterdag 29 oktober 2005 heeft Attractiepark Slagharen zijn één-miljoen-vierhonderd-vijftien-duizendste bezoeker mogen ontvangen en werd het bezoekersrecord van 2004 verbroken. Ook dit seizoen heeft Attractiepark Slagharen weer laten zien bij de internationale top van dag- en verblijfsrecreatie te mogen horen.

Directeur Henric Bemboom overhandigde familie De Visser uit Den Bosch een kleurrijk boeket en een speciale VIP-pas voor het seizoen 2006. Met deze VIP-pas heeft familie De Visser in seizoen 2006 gratis en onbeperkte toegang tot het Attractiepark.

"Deze mijlpaal is mede behaald door het enorme succes van de lichtjesparade", aldus een zeer verblijde Henric Bemboom. "De gehele herfstvakantie heeft er ter afsluiting van de dag een bijzondere lichtjesparade plaatsgevonden op het park. We hadden verwacht dat het een groot succes zou worden, maar dat er zóveel mensen zouden komen was ook voor ons een complete verrassing!"

Jong en oud werd meegenomen in een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. Sfeervolle lichtjes, mooie muziek en optredens, verraste mensen, is wat de toon zette in de herfstvakantie in Slagharen.

Slagharen, oktober 2005.