Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maarssen, 1 november 2005

Reed Business Information en T-Mobile ontwikkelen oplossing om de bouw- en afbouwbranche altijd en overal van actuele verkoopinformatie te voorzien.

Uitgever Reed Business Information lanceert in samenwerking met T-Mobile op 1 november a.s. de Opdrachtvinder. De Opdrachtvinder attendeert ondernemers in de bouw- en afbouwbranche direct op nieuwe opdrachten. Via de BlackBerry van T-Mobile ontvangen deze ondernemers dagelijks gekwalificeerde sales leads over projecten die binnenkort in hun regio van start gaan. Dit bericht bevat een omschrijving van de opdracht, naam van de contactpersoon, telefoonnummer en een e-mailadres. De ondernemers kunnen hier vervolgens vanaf elke willekeurige locatie direct op reageren.

De BlackBerry van T-Mobile is een mobiele e-mailbox waarmee de gebruiker altijd en overal direct de beschikking heeft over zijn e-mail. De uitgeefgroep Sales Leads van Reed Business Information zorgt voor de inhoud van de Opdrachtvinder. Op deze wijze is een unieke samenwerking ontstaan tussen een uitgever en een mobiele aanbieder, waardoor de beroepsgroep in de bouw van actuele verkoopkansen op de hoogte wordt gehouden.

Met de Opdrachtvinder richt de uitgeefgroep Sales Leads zich voornamelijk op de bouwbedrijven die weinig personeel in dienst hebben en niet veel tijd aan acquisitie kunnen besteden. Acquisitie is één van de vervelendste klussen voor een ondernemer. De salesleads worden verzameld door het reeds bestaande contentteam van producten zoals Bouwplannen en Gemeenteplannen.

T-Mobile voegt met de Opdrachtvinder extra waarde toe aan haar BlackBerry.