Gemeente Den Haag

oktober (2005)
Ondernemersontbijt in teken van Den Haag Unicef Stad (31 oktober)

Het zevende ondernemersontbijt Den Haag staat in het teken van Den Haag Unicef Stad en vindt plaats op vrijdag vier november. Het Ondernemersontbijt Den Haag is een initiatief van de gemeente Den Haag in samenwerking met andere organisaties en biedt ruim tweehonderd ondernemers een ontmoetingsplek om te netwerken. Burgemeester Deetman is gastheer. In de avond zijn drie evenementen waar geld wordt opgehaald voor Den Haag Unicef Stad: een VIP-diner, een discofeest en een hockeywedstrijd tussen Haagse politici en oud-hockey internationals op het terrein van hockeyclub Klein Zwitserland (HCKZ).

Tijdens het Ondernemersontbijt zal het College van Burgemeester en Wethouders goed vertegenwoordigd zijn om aandacht te vragen voor de doelstelling van Den Haag Unicef Stad. Omdat Den Haag dit jaar Unicef Stad is, worden in de stad diverse evenementen en acties georganiseerd om geld in te zamelen voor drie onderwijsprojecten van Unicef in Marokko, Suriname en Turkije. Het bestuur hoopt dat steeds meer Haagse ondernemers hier een bijdrage aan willen leveren. Hockey
In de avond staan meerdere activiteiten op de agenda, zoals een VIP-diner. Hierna volgt de officiële wedstrijd van Heren 1 van HCKZ tegen Heren 1 Tilburg dat door de NOS wordt uitgezonden. Vervolgens is de benefietwedstrijd tussen oud-hockey internationals en een team van politici. Na afloop volgt een discofeest met een tombola. De gehele opbrengst hiervan gaat naar Den Haag Unicef Stad, net zoals een deel van de consumptiebonnen. Het hele programma wordt bekostigd door sponsors.
Het ondernemersontbijt is van 08.00-10.00 uur. Het avondprogramma begint om 18.00 uur en het geheel vindt plaats op het terrein van HCKZ, Klatteweg 113 in Den Haag.