Ingezonden persbericht


Inter Access benoemd tot Silver Solution Provider in Novell PartnerNet(tm)-programma

Hilversum, 31 oktober 2005 - IT-dienstverlener Inter Access is op basis van zijn Novell-expertise en -ervaring benoemd tot Silver Solution Provider binnen het Novell Partnernet(tm)-programma. Met de toetreding tot het partnernetwerk van Novell, krijgt Inter Access de beschikking over technische support, trainingsfaciliteiten en marketing- en salesondersteuning.

"Het is voor ons belangrijk dat partners zich met hun verworven expertise onderscheiden in de markt. Wij zijn dan ook zeer verheugd met Inter Access als nieuwe partner. De oplossingen van Inter Access zijn immers gebaseerd op innovatieve technologieën van onder andere IBM, HP, Oracle, Microsoft en SAP. Door de toetreding van Inter Access tot ons PartnerNet weten klanten dat ze te maken hebben met een erkende Novell-partner en kunnen ze vertrouwen op gedegen advies en ondersteuning", aldus Ruud Goulooze, Director Channel Sales bij Novell EMEA.

Han Dieperink, directielid van Inter Access: "Dankzij de op Linux gebaseerde oplossingen van Novell zijn we in staat klanten tegen lage kosten optimale flexibiliteit te bieden. We zijn blij met dit partnership, dat ons in staat stelt optimaal gebruik te maken van de kennis en expertise van Novell en de partijen in het wereldwijde Novell PartnerNet."

Via het Novell PartnerNet, dat in 2001 werd gelanceerd, biedt Novell uitgebreide faciliteiten om partners te ondersteunen bij de levering van op Linux gebaseerde producten en services aan klanten. Alle nieuwe partners starten op het Silver Level, waarna ze door kunnen groeien naar het Gold Level, of gevraagd kunnen worden om toe te treden tot het Platinum Level.

###

Over Inter Access
Inter Access is strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. Om dit instrument goed in te zetten, beschikt Inter Access over kennis van zowel technologie als zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT-diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en in de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.

Over Novell
Novell, Inc. (Nasdaq: NOVL) is een toonaangevende leverancier van infrastructuursoftware en services met meer dan 50.000 klanten in 43 landen. Novell heeft meer dan 20 jaar ervaring met oplossingen voor datacenters, werkgroepen en desktops. De 6.000 medewerkers, 5.000 partners en supportcenters van Novell over de hele wereld stellen alles in het werk om in te spelen op de eisen en wensen van de klant op het gebied van identiteitsgeoriënteerde computer- en Linux-oplossingen. Door software en ondersteuning voor commerciële en open-source-software aan te bieden creëert Novell extra flexibiliteit en keuzemogelijkheden voor lagere gebruikskosten. Voor meer informatie over Novell kunt u terecht op http://www.novell.com.Ingezonden persbericht