Ingezonden persbericht


Inter Access krijgt status Education Center for IBM Software

Hilversum, 31 oktober 2005 - IT-dienstverlener Inter Access is op basis van zijn expertise en ervaring op het gebied van IBM softwareoplossingen benoemd tot Education Center for IBM Software (ECIS). De ECIS-status houdt in dat Inter Access bevoegd is om cursussen voor alle IBM Software te geven, waaronder DB2, Lotus, Rational, Tivoli en WebSphere. De cursussen worden gegeven op basis van het officiële IBM cursusmateriaal en vinden plaats in het IBM Education Center in Amsterdam, in de vestiging van Inter Access in Hilversum of op locatie bij klanten. Het Inter Access cursusaanbod wordt opgenomen op de IBM Education website. IBM gebruikers wereldwijd kunnen zich via deze website inschrijven voor de trainingen van Inter Access.

Han Dieperink, directielid van Inter Access: "We zijn trots op deze kwalificatie, die een waardevolle toevoeging vormt op onze bestaande status van Premier Business Partner IBM Software en Advanced Business Partner IBM Hardware. Ons team van gecertificeerde instructeurs en een aantoonbare jarenlange ervaring met IBM softwareproducten gaven de doorslag bij het behalen van de ECIS-status. Hiermee kunnen we klanten nog meer services rondom IBM producten bieden, van de aanschaf van de software tot en met de training van eindgebruikers."

Education Centers for IBM Software is een wereldwijd initiatief dat IBM klanten uitgebreide mogelijkheden biedt voor het volgen van trainingen op het vlak van IBM softwareproducten. De gekwalificeerde IBM Business Partners binnen dit programma geven trainingen DB2, Lotus, Rational, Tivoli en WebSphere en beschikken over uiteenlopende middelen om deze trainingen te ondersteunen. ECIS Business Partners verzorgen niet alleen trainingen, maar bieden ook IBM gerelateerde producten en diensten. Gebruikers van IBM softwareproducten bepalen zelf welke vorm van training het best aansluit bij hun behoefte: online training, in-house training of training op locatie bij de IBM Business Partner.

###

Over Inter Access
Inter Access is strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. Om dit instrument goed in te zetten, beschikt Inter Access over kennis van zowel technologie als zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT-diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en in de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.