Ingezonden persbericht

GIMD publiceert nieuwe GIMD-uitgave:

'omdat het lóónt, 35 jaar GIMD en bedrijfsmaatschappelijk werk'

LEEUWARDEN, 20051029 -- Op 31 oktober a.s. introduceert GIMD B.V. landelijk haar nieuwste publicatie: 'omdat het lóónt'. In deze uitgave heeft GIMD het 35-jarig bestaan aangegrepen om de ontwikkeling en de huidige stand van zaken in bedrijfsmaatschappelijk werk op een rij te zetten. De uitgave is bestemd voor relaties en geïnteresseerden die werken bij middelgrote en grote organisatie en kan via de website www.gimd.nl gratis worden aangevraagd.


De GIMD-uitgave geeft een compleet beeld van het werkveld van de bedrijfsmaatschappelijk werker en wat u van hen kunt verwachten. Werd vroeger nogal eens gebruik gemaakt van het bedrijfsmaatschappelijk werk omdat het 'zo hoorde', inmiddels wordt alom erkend dat het gericht inzetten van bedrijfsmaatschappelijk werk lóónt! De jubileumuitgave geeft verder antwoord op vragen als: wat doet bedrijfsmaatschappelijk werk nu precies? Wat levert het op? Hoe ziet de toekomst van het bedrijfsmaatschappelijk werk eruit?

GIMD is marktleider op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk en is daarnaast actief op het gebied van trainingen, coaching en advies. Door de jarenlange ervaring heeft GIMD veel kennis opgedaan op dit gebied die zij graag wil delen door middel van de tweejaarlijkse uitgaven. De volgende uitgave kunt u in het voorjaar van 2006 verwachten!GIMD B.V.