Time : 10:29:31 AM
Date : Wednesday, September 28, 2005
Sender Name: StarParks

Halloween in WALIBI BELGIUM: om te rillen van plezier !

Elk weekend van oktober en elke dag van 31 oktober t/m 6 november

Wavre - Oktober 2005. Walibi was in 1999 het eerste pretpark in België dat aandacht schonk aan de traditie van Halloween. Nu, 6 jaar later, valt voor de zevende keer de duisternis over Walibi Belgium tijdens 'Halloween, The Original'. Walibi zet zijn Halloween-pionierschap dit jaar verder en introduceert een nooit geziene Halloween-attractie : TORNALLOWEEN...

NIEUW : Tornalloween

Twee jaar geleden sloot het park de achtbaan 'Tornado'. Deze coaster werd uit het park verbannen en zint nu op wraak. Tornalloween is een verlaten coaster ruïne waar zombies, spoken, monsters en duivels ronddwalen die er op uit zijn de bezoekers van Walibi te kwellen. De dappere bezoekers worden uitgenodigd voor een wandeling doorheen hun ergste nachtmerrie. De spookachtigen zullen het niet nalaten de groten schrik aan te jagen en de kleintjes te imponeren.

NIEUW : Nog meer kinderactiviteiten


- De grote Halloween verkleedwedstrijd
Elk kind tot 12 jaar dat verkleed naar Walibi komt, maakt kans op een jaar gratis Walibi. Elke dag wordt het best verklede kind verkozen tijdens een leuke show.


- De betoverde goochelshow
Een grote portie illusie en magie staan op het programma van deze goochelaar.


- Kinderworkshop
In de kinderzone van Walibi, Walibi Folies, is het feest voor de kleine duiveltjes : een schminkstand, pompoensnijden, het trick-or-treat spel, knutselateliers...


- De rondedans van Walibi en zijn vriendjes De oranje kangoeroe is terug en ook de monsters en spoken zullen het geweten hebben. Samen met zijn vriendjes nodigt hij de kleine bezoekers uit tot een macabere rondedans.

NIEUW : 2 halloween nocturnes tot 22u

Op 29 en 30 oktober kunnen de bezoekers extra lang griezelen tot 22u tijdens de speciale Halloween nocturnes. Bij avondschemering neemt de duisternis bezit van het park en trekken de griezels hun donkere mantel aan.

Maar dat is lang niet alles...


- Het Paleis van 1001 Nachtmerries
Een bezoek aan dit spookhuis is onontbeerlijk voor elke bezoeker die een onstuitbare drang heeft naar een luguber avontuur in de onderwereld. Kippevel verzekerd, niet voor gevoelige zieltjes !


- Het Behekste Labyrint
De allerkleinsten verdwalen in dit labyrint waar achter elke hoek een verrassing schuilt.


- Griezelige decoratie
U merkt het al bij het betreden van het park : hier zijn spoken baas.

Ze hebben het park overgenomen en loeren achter elke hoek. Pas op waar u uw voeten neerzet... Over het volledige park liggen er 18.000 kg pompoenen verspreid, meer dan 650 balen stro en 8.000 maïsstronken.


- De Horrorhaag
's Avonds zwaaien alle monsters de bezoekers uit aan de uitgang van het park om hen een gelukzalige nacht te wensen.

Halloween... een groot succes

Walibi is ook open tijdens de herfstvakantie. Het Halloween feest wordt alsmaar populairder. Jaarlijks komen meer dan 100.000 mensen naar Walibi afgezakt om te griezelen.


** BERICHT AAN DE MEDIA **

Wilt u meer informatie of wenst u langs te komen voor een reportage ? Gelieve contact op te nemen met Greet Vandenberghe, Walibi Belgium, 010/42.15.53, gvandenb@starparkscorp.com

Wilt u samen met uw familie komen griezelen ?
Dat kan. Op vertoon van uw perskaart aan de infostand van het park kunt u gratis Walibi bezoeken, samen met de leden van uw gezin die op hetzelfde adres wonen.

Walibi Belgium maakt deel uit van StarParks. Deze groep omvat 7 kwalitatieve en gerenommeerde pretparken in Europa. De 7 parken van de groep zijn: Walibi Belgium en Bellewaerde Park in België, Walibi Lorraine, Walibi Rhône-Alpes en Walibi Aquitaine in Frankrijk, Walibi World in Nederland en Movie Park in Duitsland. De maatschappelijke zetel van StarParks is gelegen in Waver (België).

URL: http://www.walibi.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR