Ingezonden persbericht


Persbericht

31 oktober 2005

Hand Held Products onderstreept focus op kanaal met uitgebreid partnerprogramma ~ Plan: binnen een jaar tientallen indirecte partners extra optekenen in heel Europa ~

Hand Held Products, een toonaangevende producent van mobiele imagingoplossingen voor gegevensverzameling, heeft een nieuw partnerprogramma* ontwikkeld. Dit programma biedt geselecteerde kanaalpartners uitgebreide verkoop-, marketing- en technische ondersteuning om hen te helpen hun activiteiten verder uit te bouwen.

Daarnaast wil Hand Held Products tientallen extra indirecte resellers aan zich verbinden in heel Europa in het komende jaar. Het bedrijf is speciaal op zoek naar verticaal georiënteerde resellers die binnen het productbestand passen. Het nieuwe programma benadrukt de doelstelling van Hand Held Products om verkoopmogelijkheden via de bestaande kanalen te vergroten.

Met het nieuwe partnerprogramma biedt Hand Held Products zijn resellers een uitgebreide selectie tools, trainingsessies en andere hulpmiddelen om hun verkoop- en marketingactiviteiten te ondersteunen. Voor zijn Business Solution Partners, directe resellers, zijn de voordelen bijvoorbeeld: een eigen account sales representative bij Hand Held Products, toegang tot product- en commerciële training, gedeelde marketingfondsen, uitgebreide pre-sales ondersteuning en door Hand Held Products gekwalificeerde leads. Indirecte resellers, de Business Partners, krijgen korting, toegang tot het verkoopregistratiebestand, toegang tot elektronische prijslijsten, commerciële- en technische trainingen en leads van Hand Held Products.

"We vinden het bouwen van langdurige zakelijke relaties met onze partners zeer belangrijk, omdat we geloven dat een succesvol indirect verkoopkanaal cruciaal is voor succes in onze branche", aldus Roel Vreeburg, senior vice president international sales and marketing Europe & Asia. "Met dit nieuwe programma bieden we onze vele Europese partners extra hulpmiddelen en ondersteuning die zij nodig hebben voor het verder uitbouwen van hun bedrijf."

Hand Held Products is sterk gegroeid in de afgelopen jaren. Dit resulteerde in een omzetgroei van 40 procent in het afgelopen jaar en een groei van 14 procent in de eerste maanden van 2005. Met het nieuwe partnerprogramma benadrukt Hand Held Products dat het dit succes met zijn partners deelt.

*Alle partners, inclusief Business Solution Partners en Business Partners, werken samen met Hand Held Products als onafhankelijke contractanten.

(337 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Hand Held Products
Hand Held Products is een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Hand Held Products, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie ter wereld. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

Hand Held Products' klantgerichtheid en zijn sterke wereldwijde partnernetwerk hebben geleid tot een indrukwekkende klantenlijst. Hand Held Products mag vele bedrijven in de mobiele en industriële sector en de detailhandel tot zijn klantenkring rekenen, waaronder The United States Postal Service, Heineken, Deutsche Bahn, Federal Express, Coca-Cola en Continental Airlines.

Hand Held Products is een particulier bedrijf en heeft wereldwijd circa 850 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje, China (Hongkong), Japan, Brazilië, de Verenigde Staten en Mexico.

Voor verder persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: vivianeb@lewispr.com http://www.lewispr.com

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com