C/TAC-Align

Totaal aantal pagina's: 2

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 31 oktober 2005

Ctac dochter Re-Spect toont primeurs

Re-Spect, marktleider op het gebied van SAP retail implementatieprojecten en consultancy en dochteronderneming van SAP-dienstverlener Ctac , toont vanaf vandaag tijdens de Retail & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht, haar nieuwste primeurs op het gebied van winkel en back office integratie: de Multi Channel Store Manager® (MCSM) en de unieke SAP Fit4Retail® template. Beide oplossingen maken het retailers mogelijk flexibeler en efficiënter te werken tegen lagere kosten.

Binnen de retail branche spelen de druk op de omzet en de prijzenoorlog momenteel een grote rol. Daardoor moeten retailorganisaties enerzijds kostenbesparingen realiseren door efficiënter te opereren en anderzijds moeten zij steeds flexibeler en sneller handelen. De geavanceerde oplossingen van Re-spect kunnen helpen dat voor de retailondernemingen te realiseren.Met MCSM® haalt een organisatie de modernste procesinrichting binnen retail in huis. Door de inzet van MCSM® worden de verkoopprocessen efficiënter doorlopen. Daarnaast is deze toepassing zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in het onderhoud.

Voor retailers die een kwalitatieve, snelle en vooral betaalbare implementatie van SAP nastreven, heeft Re-Spect de SAP Fit4Retail® template ontwikkeld. De oplossing is gebaseerd op de `best practices' van vele retail organisaties en de ervaring en de kennis die door Re-Spect bij eerdere implementatie projecten is opgedaan. Onderdelen van de template zijn onder andere een gepreconfigureerd systeem, documentatie en een gestandaardiseerd plan van aanpak. De branche specifieke templates maken het mogelijk dat kleinere en middelgrote ondernemingen op eenvoudige manier over de kracht van 's werelds meest succesvolle business software kunnen beschikken. Re-Spect garandeert een inzichtelijke implementatieaanpak, waarbij vooraf het gewenst resultaat, de beschikbare tijd en middelen worden vastgelegd.

Commercial Director Re-Spect Silvio Somers: "Beide oplossingen zijn gebaseerd op de noodzakelijke snelheid waarmee de retailer zich moet aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. De retailmarkt is hectischer en complexer dan ooit tevoren. Een goed inzicht in de processen van de organisatie en de totale keten is daarom een vereiste. Onze oplossingen voldoen aan de hoge eisen die nodig zijn om snel veranderende omstandigheden het hoofd te bieden en de marktpositie te behouden of verbeteren".

Re-Spect staat van 31 oktober tot en met 2 november 2005 op de Retail & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. In stand E024 kunt u kennis maken met MCSM® en SAP Fit4Retail®.


---

/ / / / / / / / / /

Bedrijfsprofiel
Re-Spect is powered by Ctac, een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren meer dan 120 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per 30 juni 2005 155 medewerkers in dienst (inclusief de overname van Alphalogic). De onderneming is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland).

Ctac is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.