Ingezonden persbericht


Tele2 mengt zich in mobiele prepaid prijsoorlog

Amsterdam ­ maandag 31 oktober 2005 ­ Tele2 introduceert vandaag `Tele2 Champion'. Met de uiterst scherpe tarieven van `Tele2 Champion' reageert Tele2 op de onlangs ontketende prepaid-prijsoorlog in Nederland. Met een 24/7 standaardtarief van 0,14 per minuut en 0,07 per SMS-bericht, duikt Tele2 met `Tele2 Champion' onder de tarieven van Simyo, dat KPN een aantal weken geleden introduceerde, en onder die van Easy Mobile, die vorige week zijn introductie in de Nederlandse markt bekendmaakte. " `Tele2 Champion' is onze prepaid-prijsvechter en biedt onze klanten de mogelijkheid om nóg meer te besparen op hun mobiele belkosten ", aldus Peter Heuman van Tele2. " `Tele2 Champion' kent een heldere tariefstructuur en is zeer gebruiksvriendelijk. De simkaart wordt thuisbezorgd. De rest gebeurt via de website van Tele2; bestellen, -eventueel automatisch- opwaarderen en gespreksspecificaties naslaan. `Tele2 Champion' klanten van Tele2 beschikken zodoende over 100% kostencontrole."
Klanten kunnen eenvoudig en met behoud van eigen nummer overstappen op deze nieuwe prepaid dienst van Tele2. Registratie verloopt via de website van Tele2 (www.tele2.nl). Meer informatie en de voorwaarden zijn beschikbaar op http://www.tele2.nl/ CONTACTS

Peter Heuman, Telephone: + 31 (0) 20 702 02 02
Marketing & Sales Manager, Tele2 Nederland
Bezoek onze homepage: www.tele2.nl

Tele2 (Netherlands) B.V maakt onderdeel uit van het Zweedse Tele2 AB, dat in 1993 werd opgericht. Tele2 is de meest succesvolle alternatieve telecom-aanbieder van Europa en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten aan 30,3 miljoen gebruikers in 25 landen. De merknamen waaronder deze diensten worden aangeboden zijn Tele2, Tango en Comviq. De aandelen van Tele2 AB () zijn genoteerd aan de Stockholmsbörsen onder TEL2A en TEL2B. In 2004 behaalde Tele2 een operationele omzet van SEK 43 miljard. Meer nieuws en informatie is verkrijgbaar via , .


Ingezonden persbericht