Politie Zeeland


---


Z-7021-2005 Aanrijding in Sluiskil

Zondagmiddag rond 14.50 uur vond er op de Graaf Jansdijk in Sluiskil een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motorfiets.
De 29-jarige bestuurder van de personenauto uit Leiden reed over de Graaf Jansdijk komende uit de richting van Schaepenbout en gaande in de richting van Axel.
In een bocht naar links hield hij (vermoedelijk door zon in zijn ogen) niet voldoende rechts. Hierdoor kwam hij in aanrijding met de hem op dezelfde weg tegemoet komende 35-jarige bestuurder van de motorfiets uit Sas van Gent.
De motorrijder is met (vermoedelijk) buik- en nekletsel per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen. De 39-jarige vrouw, die achterop de motor zat, is met knieletsel overgebracht naar ziekenhuis de Honte.


O-7022-2005 Diefstal uit sportkantine

Tussen zaterdagavond 20.00 uur en zondagmiddag 13.30 uur is er ingebroken in de kantine van een voetbalvereniging in de gemeente Tholen.
Uit het pand is drank met onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot de kantine is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.


O-7023-2005 Diefstal uit woning, Goes

Tussen zondagmiddag 13.00 uur en zondagavond 21.30 uur zijn uit een woning aan de Nieuwstraat in Goes sieraden met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.
Er is geen braakschade.


O-7024-2005 Vernieling auto, Zierikzee

Tussen zondagmiddag 15.00 uur en maandagochtend 07.25 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Steenbank in Zierikzee.
Het achterspatbod en een deel van het linker achterportier zijn bekrast. Het totale schadebedrag is onbekend.


Z-7025-2005 Beroving, Hulst

Zaterdagavond tussen 20.15 uur en 20.20 uur is een 18-jarige man uit de gemeente Hulst aan de Kleine Bagijnestraat in Hulst beroofd.
De 18-jarige man fietste over de Kleine Bagijnestraat gaande in de richting van de Grauwsepoort.
Ter hoogte van de Tuinstraat werd hij door een onbekende man tot stoppen gedwongen.
De 18-jarige man antwoordde ontkennend toen de onbekende man vroeg of hij geld bij zich had. Hierop werd hij meerdere malen in het gezicht geslagen.
Uiteindelijk gaf de 18-jarige man zijn geld (onbekend geldbedrag) af waarop hij nog enkele klappen kreeg.


Z-7026-2005 Vernieling auto, Hulst

Tussen zaterdagnacht (zaterdag op zondag) 01.00 uur en zondagmiddag 16.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Liniestraat in Hulst.
Het kofferdeksel werd bekrast. Het totale schadebedrag is onbekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.