Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

31 oktober 2005

Uitbreiding sectie Bouwrecht Bierman Aitton Waiboer met vijfde advocaat

Advocaten- en notariskantoor Bierman Aitton Waiboer uit Tiel heeft de sectie Bouwrecht per 1 november 2005 met een vijfde advocaat versterkt. De uitbreiding met mr. Cynthia Monsma is het gevolg van een toename van het aantal projecten en activiteiten. De vergroting van het team zal de betrokkenheid met de bouwpraktijk verder verstevigen.

Mr. C.S.C. (Cynthia) Monsma is werkzaam geweest bij Vereniging Eigen Huis en bij het Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy Van der Laan als bouwrechtadvocaat. Zij is lid van de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten.

De sectie Bouwrecht van Bierman Aitton Waiboer heeft in ruim vijf jaar tijd een stevige positie opgebouwd met betrekking tot bouw- en civielrechtelijke werkzaamheden in Nederland. Inmiddels staat een volwaardige, landelijk opererende adviespraktijk. Omdat het bouwproces begint met een goed bestek investeren de advocaten niet alleen in juridische kennis, maar vooral in nauwe betrokkenheid bij de bouw zelf. Dat uit zich onder meer in het geven van diverse cursussen. Alle advocaten beschikken over een ruime ervaring in bouwrecht en adviseren praktijkgericht. Bovendien werken zij samen met branche- en belangenorganisaties in de bouw en publiceren ze regelmatig in vakmedia.

Bierman Aitton Waiboer is de grootste juridische dienstverlener in het Gelderse Rivierengebied.

fotobijschrift: Cynthia Monsma