Ingezonden persbericht

Negeso realiseert nieuwe website voor de Bazaar Beverwijk

Bazaar online met standplaatsreservering en E-markt plaza

NIEUWEGEIN, 20051031 -- De Bazaar Beverwijk is sinds kort online met een vernieuwde website gebaseerd op het Web / Content Management Systeem (W /CMS) van Negeso. De nieuwe website voorziet de Bazaar in meer interactie met doelgroepen, meer functionaliteiten, onderhoudbaarheid, actualiteit én een besparing in de kosten.


Online Standplaatsreservering
Op de nieuwe website is het voor standhouders mogelijk om online standplaatsen / tickets voor de Bazaar te bestellen. De standhouders kunnen tot 6 weken vooruit tickets bestellen. Per hal kan de Bazaar tickets inclusief of exclusief elektra aanbieden. Tevens kan het aantal hallen en tickets uitgebreid worden en kan de Bazaar reserveringskosten of korting instellen. Standhouders plaatsen hun tickets in een virtueel winkelwagentje en kunnen na het winkelen de tickets direct online betalen. Hiervoor is een koppeling gemaakt met internetkassa TWYP (The Way You Pay), waar men naast creditcardbetaling en eenmalige machtiging ook met het nieuwe iDEAL betaalsysteem kan betalen. Na goedkeuring van de betaling ontvangt de standhouder en de Bazaar een bevestiging van de reservering en betaling.

E-markt plaza
Om de dienstverlening van de Bazaar nog meer uit te breiden is op de nieuwe website een online marktplaats te vinden. Bezoekers kunnen op de website artikelen aanbieden inclusief omschrijving, prijs, foto en plaats. Bezoekers kunnen reeds geplaatste advertenties sorteren op type, datum en prijs. De Bazaar kan zelf categorieën beheren en aangeboden advertenties goedkeuren. De goedkeuring vindt plaats door de advertentie binnen het W / CMS te accepteren of door een automatisch toegezonden e-mail te bevestigen.

Tevens is de website beschikbaar in meerdere talen en voorzien van vele andere functionaliteiten. Daarnaast heeft de website twee designs: een 'dag'-design en een 'nacht'-design dat na 18.00 uur beschikbaar is.

Isabel Mosk, Marketing & Communcatie: "Met de nieuwe website hebben we een belangrijke stap gezet in het intensiveren en verbeteren van de interactiviteit met bezoekers én standhouders. Daarnaast zorgt de website voor een grote ontlasting van onze backoffice door de nieuwe online standplaatsreservering. We hebben zeer prettig samengewerkt met Negeso en zijn trots op het eindresultaat. De expertise van Negeso op het gebied van online succes heeft zich duidelijk vertaald in onze nieuwe website."

Over de Bazaar
De Bazaar is, met ruim drieduizend kramen en winkelunits, Europa's grootste overdekte markt. Niet zómaar een markt, maar een smeltkroes van geuren en kleuren, waar marktkooplieden uit heel Nederland zich thuis voelen.

Elk weekeinde komen ruim 60.000 bezoekers struinen tussen de prachtige woondecoraties, de heerlijke kruiden, de verse groente, fruit, vlees en vis. Maar ze vinden er ook prachtige kleding, parfums, tweedehands handel, meubels, speelgoed en computers.

Over Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites (internet, intranet, extranet) die absolute meerwaarde bieden voor klanten. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in dienst, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De website worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.

Negeso B.V. is samen met Perfect for People B.V. onderdeel van Cobumo N.V. In totaal werken er bij Cobumo ruim 150 medewerkers, waarvan 25 bij Negeso.
Negeso B.V.