Politie Zeeland


---


O-7039-2005 Vernieling auto


Tussen zondag 12.00 en 18.00 uur werd een geparkeerd staande auto op de Kampweg in Burgh Haamstede vernield.


Van de auto werd een band lekgestoken en ook werd een van de sloten van de auto vernield. Een schadebedrag is niet bekend.


O-7040-2005 Aanrijding


Op het kruispunt Nansenbaan/Anthony Fokkerstraat heeft vanavond rond 18.42 uur een aanrijding plaatsgevonden.


Een 70-jarige man uit Goes reed over de Nansenbaan in Goes en verleende op het kruispunt met de A.Fokkerstraat, geen voorrang aan een personenauto die bestuurd werd door een 51-jarige vrouw uit Heinkenszand. Hierdoor kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing en beschadigden zij. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.


Z-7041-2005 Auto vernield


Tussen zaterdagmiddag 17.30 uur en zondagmiddag 17.00 uur is een geparkeerde auto vernield in de Moerschansstraat in Hulst.


De auto is bekrast met een scherp voorwerp. Een schadebedrag is niet bekend.


Z-7042-2005 Vechtpartij


In Kloosterzande, in de Kloosterstraat, heeft in de nacht van zaterdag op zondag, rond 05.15 uur, een vechtpartij plaatsgevonden.


De reden van de vechtpartij is nog niet geheel duidelijk, omdat nog niet alle getuigen en verdachten zijn gehoord door de politie. Wel werd (door diverse mensen) gemeld dat er iemand met een zwaard liep te zwaaien, en dat er knuppels en buizen werden gebruikt tijdens de vechtpartij. Bij de vechtpartij is, in ieder geval, een 19-jarige Vlissinger gewond geraakt. Hij is behandeld door ambulancepersoneel en kon hierna zijn weg weer vervolgen. De politie doet de komende tijd verder onderzoek naar het "hoe en waarom" van de vechtpartij. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


O-7043-2005 Aanrijding

In Goes, op de 's-Gravenpolderseweg, heeft vanavond rond 20.47 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Op het kruispunt met de Beukenstraat verleende een 21-jarige Goese automobiliste geen voorrang aan een, voor haar van rechts komende, 50-jarige automobiliste uit dezelfde woonplaats. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen beide betrokkenen. Allebei de auto's beschadigden.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.

Politie Zeeland