Gemeente Driebergen

Woensdag 9 november: tweede informatieavond vervanging riolering Traaij van Arnhemsebovenweg tot Oranjelaan

Tijdens de eerste bewonersavond door de gemeente Driebergen-Rijsenburg georganiseerd op 20 september jl. is aangegeven dat in de periode september - november een nadere uitwerking van de rioleringsvervanging in de Traaij tussen Arnhemsebovenweg en de Oranjelaan zou gaan plaatsvinden.
Hiertoe is in de afgelopen periode uitgebreid contact geweest met alle betrokkenen, waaronder bewoners, ondernemers, nutsbedrijven, groenberaad en verkeersberaad.

Ook is er een aantal onderzoeken verricht en inmiddels afgerond. Dit alles heeft geresulteerd in een concept-definitiedocument. In dit document wordt de vervanging van de riolering op hoofdlijnen beschreven aan de hand van uitgangspunten, wensen, opties en aandachtspunten. In het genoemde definitiedocument is sprake van een drietal oplossingsvarianten.

Graag wil de gemeente Driebergen-Rijsenburg u hierover informeren en met u hierover van gedachten wisselen op een bewonersavond op: woensdag 9 november om 19.30 uur in zalencentrum Nieuw Salem, de Lei 86.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur ontvangst
19.30 uur opening
19.45 uur toelichting op de voortgang van het proces 20.00 uur toelichting op het concept definitiedocument 20.30 uur pauze
20.45 uur discussie
21.45 uur einde

U wordt van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.
---

Gemeente Driebergen-Rijsenburg