Krezip treedt voor het eerst geruisloos op in virtueel hotel

Bmg nederland

Unplugged concerten kennen we wel, maar een geluidloos optreden in een virtueel hotel? Ter gelegenheid van de release van hun nieuwe single 'I apologize' checkt Krezip met de hele band en hond in in het Habbo Hotel, op www.habbohotel.nl. Jacqueline, Anne, Bram en de andere Krezip-leden zullen er een middagje de boel digitaal op stelten zetten. Zelfs hond Diede zal in digitale vorm acte de présence geven.

Op woensdag 9 november tussen 16.00 en 17.00 uur treedt Krezip op in Habbo Hotel (www.habbohotel.nl). De zes bandleden loggen voor de gelegenheid in als Habbo en verspreiden zich over diverse kamers in het gebouw. Ieder bandlid zal in een eigen kamer persoonlijk fans ontvangen en vragen beantwoorden. Daarnaast staat ook een bezoek van de hele band aan het Theater van het hotel op het programma.

Habbo Hotel Manager Lotus:
'Zowel voor Krezip als voor het Habbopubliek is dit een uniek evenement. De Habbo's krijgen de gelegenheid om zeer direct contact te hebben met hun favoriete bandlid en zelf vragen te stellen.'

Zangeres Jacqueline van Krezip is heel benieuwd:
'Eerlijk gezegd weet ik nog helemaal niet wat ik hiervan moet verwachten. Dit is voor ons ook compleet nieuw en apart. Een persconferentie geven als jezelf, maar dan in geanimeerde vorm. Ik ben heel benieuwd, maar heb er wel zin in'

Over Habbo Hotel
Habbo Hotel is een online ontmoetingsplaats voor tieners en jonge volwassenen. De magie is gebaseerd op een actieve online community en de kans om jezelf te uiten op een creatieve en positieve manier. Tieners betreden het hotel met een eigen karakter - een Habbo. Daarmee kunnen ze op avontuur in het hotel: nieuwe vrienden maken, meedoen aan spelletjes en activiteiten, feesten, dansen, hun eigen kamer aanmaken en inrichten, en nu dus ook echte beroemdheden ontmoeten. Het Nederlandse Hotel is geopend op 11 februari 2004. Gemiddeld loggen hier zo'n 60.000 unieke bezoekers per dag in. Wereldwijd, verdeeld over 16 hotels telt Habbo meer dan 4 miljoen unieke bezoekers.

Over Krezip
Krezip bestaat uit zangeres en pianiste Jacqueline Govaert, haar zus Anne Govaert op gitaar, Annelies Kuijsters op toetsen, gitarist JanPeter Hoekstra, drummer Bram van den Berg en Joost van Haaren op bas. De band heeft in de 8 jaar van haar bestaan een grote reputatie als liveband opgebouwd. De nieuwe single 'I apologize' is de derde single van hun tweede album 'What are you waiting for', dat op de eerste plaats in de Album top 100 heeft gestaan.