Persuitnodiging Randstad Nederland

Randstad nederland

PERSUITNODIGING

Bedrijven moeten steeds sneller schakelen, krimpen en groeien. De concurrentie wordt steeds competitiever en harder; ondernemers zoeken lenigheid en eisen dat HRM hieraan bijdraagt. Desnoods via outsourcing van steeds meer HR-activiteiten. Na ICT-outsourcing staat het Nederlandse bedrijfsleven aan de vooravond van grootschalige HRM-outsourcing.

Daarover gaat de persbriefing die Randstad Nederland houdt op 9 november a.s. om 13.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst staat de structurele verandering centraal die Randstad Nederland bespeurt op de Nederlandse arbeidsmarkt. Organisaties zien HRM steeds meer als van strategisch belang voor hun prestaties en zoeken wegen om echt aan 'Work Force Management' te gaan doen.

Randstad Nederland staat al 45 jaar bekend als 'uitzendconcern', maar feitelijk dekt deze vlag al lang de lading niet meer. Zeker niet na de belangrijke verschuiving van focus van het concern, die op de persbriefing aan de orde komt. Algemeen Directeur Jan Vermeulen zal tijdens de persbriefing uitgebreid stil staan bij gewijzigde marktbehoeften en bij de strategie die Randstad met het oog hierop introduceert.

De presentatie vindt plaats op het hoofdkantoor van Randstad, Diemermere 25, 1112 TC te Diemen.

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door te bellen met David Gribnau, woordvoerder Randstad, telefoon (020) 569 12 11, of door een e-mail te sturen naar persdienst@nl.randstad.com