Gemeente Breda

Bijeenkomst over veiligheid voor bewoners Spoorbuurt en Belcrum

Op woensdag 9 november bezoekt wethouder Arbouw van integrale veiligheid in gemeenschapshuis De Belcrum aan Pastoor Pottersplein 12 een informatiebijeenkomst over veiligheid.

De avond is bedoeld voor de bewoners van de wijken Spoorbuurt en Belcrum. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de stichting Stationskwartier, de wijkraad Belcrum, de woningcorporaties Laurentius, Singelveste en WonenBreburg en de politie team Vlaanderenstraat.

Het belooft een informatieve, ludieke bijeenkomst te worden. Informatief en ludiek, omdat de bewoners van Spoorbuurt en Belcrum op verrassende wijze allerlei informatie en tips krijgen om de veiligheid in en om het huis te verbeteren. Wethouder Arbouw zal met de bewoners praten over de veiligheid in deze buurten. Voor vervoer vanuit de Spoorbuurt wordt gezorgd. Er vertrekken op 9 november om 19.00 uur auto's vanaf het Spoorhuis aan Academiesingel naar het gemeenschapshuis Belcrum. Ook voor vervoer terug wordt gezorgd. Alle bewoners van de buurten zijn per brief uitgenodigd voor deze avond.

Breda, 4 november 2005