Nsgk

http://www.nsgk.nl

Bijzondere lunch voor het gehandicapte kind in restaurant Fifteen

Bekende Nederlanders, onder wie Annemarie Postma, Tanja Jess en Olaf Lindenbergh, beschilderen 9 november collectebussen voor het goede doel

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) organiseert woensdag 9 november een speciale lunch in Fifteen, het bekende restaurant van Jamie Oliver in Amsterdam. Voor deze middag wordt de lunch speciaal samengesteld, gekookt en geserveerd door jongeren met een handicap onder begeleiding van professionele restaurateurs. De lunch is het startsein voor de nationale NSGK-collecteweek. NSGK wil met de lunch de aandacht vestigen op de collecte die bijdraagt aan het creëren van gelijke kansen voor gehandicapte kinderen.

De gasten, waaronder vele bekende Nederlanders, gaan niet alleen genieten van fantastisch eten en een informele sfeer, maar ook creatief aan de slag met het beschilderen van collectebussen. Dit gebeurt onder aanmoediging en met deelname van onder anderen Annemarie Postma en Tanja Jess. Kunstenaar Casper Faassen, bekend van het Leidse Rembrandt-festival, zal de kunstzinnige uitingen in goede banen leiden. De beschilderde collectebussen worden ingezet tijdens de nationale NSGK-collecteweek. De NSGK hoopt woensdag 9 november vele prominenten uit de wereld van sport, kunst, TV en charitatieve doelen te mogen ontvangen.
Aanmeldingen of vragen: 020 6768666 / nsgk@gci.nl
Datum: 9november 2004
Tijd: ontvangst: 13.30, lunch 14.00
Locatie: Restaurant Fifteen Amsterdam, Jollemanof 9, 1019 GW Amsterdam, www.fifteen.nl