Universiteit van Tilburg

'Man zoekt identiteit' in Salon Arnon

Woensdag 9 november vindt de tweede Salon Arnon plaats in muziekpodium Paradox in Tilburg. De salon wordt georganiseerd door het Centrum voor Wetenschap en Levensbeschouwing van de Universiteit van Tilburg (UvT) samen met studenten van de UvT, Avans Hogeschool en Fontys Hogescholen.

Joel Zaagman en Arthur Kok, studenten Wijsbegeerte, brengen een filosofische dialoog op het podium, onder de titel: Man zoekt identiteit. Muziek is er van singer/songwriter Reinier Bil, die een gedicht van schrijver Al Galidi (gast tijdens de eerste Salon Arnon) op muziek heeft gezet. Pianist Wiet Verkooijen, student Algemene Economie van de UvT, gaat in gesprek met Joris Hendriks, freelance redacteur van Univers (de krant van de UvT).
Salon Arnon brengt studenten en geĂŻnteresseerden uit de provincie op een bijzondere en vooral feestelijke manier met elkaar in contact. Salon Arnon, woensdag 9 november, muziekpodium Paradox, zaal open: 20.00 uur, aanvang programma: 20.30 uur, meer info: www.uvt.nl/cwl.

Noot voor de pers
Journalisten zijn van harte welkom om Salon Arnon bij te wonen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marion Smale, Centrum voor Wetenschap en Levensbeschouwing, tel: 06 24774947, e-mail: m.j.smale@uvt.nl.