Eemland zuid 10.00 uur

Utrecht 09-11-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Verlichtingscontrole

AMERSFOORT- Op de Van Galenstraat, Meridiaantunnel, Hooglandseweg zuid werd dinsdagavond een verlichtingscontrole gehouden op de het voeren van fietsverlichting. In totaal werden 15 bekeuringen uitgeschreven.

Sokkendief

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 15.40 uur kreeg de politie de melding dat een 31-jarige man uit Amersfoort sokken had gestolen uit een winkel aan Noordewierweg. De man was echter al verdwenen en de politie startte een onderzoek. De man werd in de omgeving aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Verdachten beroving aangehouden

AMERSFOORT De politie heeft op dinsdag 8 november een 14- en 15-jarige jongen uit Amersfoort aangehouden op verdenking van beroving van een 13-jarige jongen uit Leusden op de Heiligenbergerweg op 17 oktober 2005.

Het duo wordt er van verdacht dat zij een mobiele telefoon van de jongen afhandig hebben gemaakt. Zij spraken de jongen aan die op dat moment op de Heiligenbergerweg richting Leusden fietste. Nadat de jongens de buit hadden, gingen zij er vandoor. Op grond van onderzoek kon het tweetal gisteren worden aangehouden en verhoord. Ze zitten beiden nog vast voor nader onderzoek.