Gemeente Harderwijk


Ontwerp-bestemmingsplan "Waterfront Noord"

Het bestemmingsplan Waterfront-Noord omvat globaal het gebied Veluwemeer, voor zover vallend binnen de gemeentegrenzen, en het grootste deel van de Mheenlanden gelegen langs het Veluwemeer. Het bestemmingsplan voorziet in een uitbreiding van het industrieterrein nabij de Lorentzhaven en een herinrichting van de Mheenlanden voornamelijk ten behoeve van waterbergingcompensatie, natuurontwikkeling en een (kleine) watersportlocatie. Verder maakt het bestemmingsplan de aanleg van een overloopterrein (o.a. ten behoeve van parkeren en ontsluiting) mogelijk direct aan de noordzijde van de Knardijk.

Het ontwerp-bestemmingsplan "Waterfront-Noord" ligt vanaf 7 november 2005 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingsuren ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder omtrent ontwerp-bestemmingsplan schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze.

Voor nadere informatie kunt u zich tijdens kantooruren, met uitzondering van de vrijdag, wenden tot mevrouw drs. H. van der Voort van het Programmabureau Waterfront, tel. 0341-411141.