Gemeente Borsele

Nieuwsbericht

Ontwerp-bestemmingsplan "bedrijventerrein 's-Gravenpolder 4e fase" ter inzage

Het bestemmingsplan is de laatste fase van het bedrijventerrein s-Gravenpolder, gelegen op de hoek Baarlandsezandweg, Schoorkenszandweg en Lange Mairedijk. Het plangebied omvat een terrein van ongeveer 5,5 ha. Naast nieuw te ontwikkelen bedrijfsgronden maken bestaande bedrijfsgebouwen en -woningen langs de Schoorkenszandweg deel uit van het voorontwerp bestemmingsplan.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan is in april 2005 tot en met half mei 2005 onderwerp geweest van de inspraak. Op 12 mei 2005 heeft er een inspraakbijeenkomst plaatsgevonden. Daarnaast is het voorontwerp van het bestemmingsplan voorzien van commentaar in het kader van het wettelijk vooroverleg.
De inspraakreacties en de reacties in het kader van het vooroverleg hebben geresulteerd in een aantal ondergeschikte wijzigingen ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerp bestemmingsplan bedrijventerrein s-Gravenpolder, 4e fase ligt ter inzage in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 te Heinkenszand. De bestemmingsplankaart, de toelichting en de voorschriften van het bestemmingsplan zijn ook te raadplegen via www.borsele.nl.

Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Gedurende de termijn van ter inzage legging is het mogelijk dat er nog aanvullende relevante en stukken en gegevens over het plan ter inzage kunnen worden gelegd.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand of per e-mail info@borsele.nl

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu, (doorkiesnummer 0113-238425) voor het maken van een afspraak.