PERSBERICHT - 2005-11-08

Nieuwe service bij rondreis of Nijlcruise in Luxor, Egypte

Uniek bij Neckermann: privé-Egyptoloog

Neckermann biedt een unieke service voor klanten die een rondreis of Nijlcruise in Luxor, Egypte boeken. Naast standaard begeleiding in groepsverband door een professionele, door het Ministerie van Toerisme beëdigde, Nederlandstalige Egyptoloog, kan de klant ook kiezen voor een privé Egyptoloog.

Luxor en omgeving is een ideaal gebied om kennis te maken met de rijke geschiedenis van Egypte. Neckermann biedt in dit gebied diverse rondreizen en cruises, waarbij de klant in groepsverband door een Nederlandstalige Egyptoloog wordt begeleid. Als extra service biedt Neckermann haar klanten ook de mogelijkheid om op individuele basis een Nederlands- of Engelstalige privé-gids te boeken. Deze gids kan de klant in alle rust en toewijding de interessante geschiedenis van Egypte toelichten in het tempo dat de klant zelf bepaalt.

Een rondreis of Nijlcruise boekt de klant al vanaf 525,- per persoon. Een privé-Egyptoloog is bij te boeken vanaf 6,- p.p. per dag. Naast rondreizen en cruises biedt Neckermann, de grootste aanbieder van vakanties naar Egypte, ook strandvakanties voor de zon- en duikliefhebber.

Het complete Egypte aanbod van Neckermann is te vinden op www.neckermann.nl en in de Neckermann brochure Vliegvakanties Winterzon, die te verkrijgen is bij het reisbureau.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie,