PERSBERICHT - 2005-11-09

Arrangementen voor tennisstrijd 2006 nu al te boeken bij Keith Prowse

Superdeluxe naar Wimbledon voor 5479 euro

Wie volgend jaar superdeluxe van de tennisstrijd op Wimbledon wil genieten, kan nu al terecht voor een arrangement voor de dames- of herenfinale op 8 of 9 juli. Je moet er wel flink voor in de buidel tasten: het duurste arrangement, voor de herenfinale, kost 5479,- euro, alles inbegrepen. Maar natuurlijk kan het ook goedkoper. Reisorganisatie Keith Prowse biedt Wimbledon aan vanaf 276,- euro. Er kan nu al worden geboekt.

Het lijkt nog ver weg maar voordat je het weet is het grootste Grand Slam tennistoernooi weer een feit: Wimbledon 2006. Het prestigieuze tennistoernooi vindt volgend jaar plaats van maandag 26 juni tot en met de finales op zaterdag 8 en zondag 9 juli.

Reisorganisatie Keith Prowse biedt verschillende arrangementen aan van vanaf 276,- euro tot en met het superdeluxe Finale arrangement waarvoor men in de buidel moet tasten: het kost 5.479,- euro. Voor een overzicht van alle beschikbare arrangementen, vragen en reserveringen, bel Keith Prowse in Amsterdam op 020 - 2015242, fax 020 - 6207338 of e-mail amsterdam@keithprowse.com.

Allereerste
De allereerste Wimbledon tenniskampioenschap werden gehouden in 1877 waar alleen heren aan deelnamen en waarbij zon 200 toeschouwers aanwezig waren. In 1884 werden toernooien voor damens en herendubbels toegevoegd. Die 200 toeschouwers zijn ondertussen uitgegroeid tot zon 500.000 bezoekers vandaag de dag. De immense populariteit van het toernooi betekent dat kaarten op tijd gereserveerd moeten worden om teleurstelling of enorme lange wachttijden te voorkomen, aldus Keith Prowse directeur Lieselot Ezerman.

Experience Tour
Voor wedstrijden tussen maandag 26 juni en dinsdag 4 juli op Court no
2 biedt Keith Prowse Experience Tour arrangementen aan van 276,- tot 459,-euro. Deze zijn inclusief een gereserveerde zitplaats op Court No
2, een overnachting in Premier Travel Inn, informatiepakket met onder meer een metrokaart, souvenirpakket en Wimbledon programma en toegang tot de Champions Club. Voor dezelfde periode worden voor Centre Court of Court No 1 worden Experience Tour arrangementen aangeboden van 564,- tot 1.103,- euro waarbij men overnacht in het 4-sterren Hotel St Ermins Jolly inclusief ontbijt.

Championship Tour
Driedaagse Championship Tour arrangementen zijn beschikbaar voor tussen de 1.559,- en 2.294,- euro met 3 overnachtingen in het St Ermins Jolly hotel, ontbijt, gereserveerde zitplaats, 2 dagen toegang op alle banen 3 t/m 20,ontvangst in de Keith Prowse Hospitality Marquise, 2x buffetlunch, metrokaart, Wimbledon programma en Wimbledon souvenirs.

Echt uitpakken Wie echt wil uitpakken kan op donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli voor 4.337,- euro naar de halve finale dames of heren. En maakt voor 5.479,- euro het hoogtepunt van Wimbledon mee: de finale dames op zaterdag 8 juli of de finale heren op zondag 9 juli: inclusief onder meer geserveerde zitplaatsen, drie overnachtingen in het 4-sterren St Ermins Jolly hotel, ontvangst in de Keith Prowse Hospitality Marquise, twee dagen full hospitality in de luxe Gatsby Club met champagne, uitgebreide 4-gangen lunch inclusief wijn en likeuren, afternoon tea en overige drank.

Voor alle arrangementen geldt dat opties als regenverzekering, vluchten, bezoek aan een musical of opera en extra hotelovernachtingen op aanvraag bijgeboekt kunnen worden.