Gemeente Reiderland


Wet milieubeheer
09 november 2005

Beschikking

Burgemeester en wethouders van Reiderland maken bekend dat, onder voorschriften ter bescherming van het milieu, een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer is verleend aan:


* J. Musch, Molenstreek 20, 9684 AS te Finsterwolde. Het betreft een aanvraag als bedoeld in artikel 8.1. lid 1 a. en c. van de Wet milieubeheer in verband met het in werking hebben van een fietsenwinkel met doe-het-zelf garage en vuurwerkopslag (Auto+Fietstotaal) aan de Molenstreek 20 te Finsterwolde, kadastraal bekend gemeente Finsterwolde, sectie G, nummer: 98.

Tegen de ontwerpbeschikking zijn geen bedenkingen ingekomen. Ten opzichte van de ontwerpbeschikking zijn geen veranderingen aangebracht.

De beschikking en de aanvraag met bijhorende stukken, liggen vanaf 9 november 2005 tot 22 december 2005 gedurende de openingstijden (9.00-12.00 uur) ter inzage in het gemeentehuis van Reiderland, ook kunnen zij daar s middags op afspraak worden ingezien. Op verzoek kunnen de stukken buiten de werkuren worden ingezien.

Daarnaast ligt de procedure ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Hardenberg 7 te Finsterwolde gedurende de openingstijden (maandag en vrijdag 14.30 - 17.30 uur en dinsdag en donderdag van 14.30 17.30 uur en van 18.00 - 20.00 uur).

Gedurende de bovenstaande termijn wordt desgevraagd mondeling toelichting gegeven op de stukken. Tot het einde van de inzagentermijn kan door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet op de voorgeschreven manier bedenkingen hebben kunnen inbrengen tegen de ontwerpbeschikking, beroep worden ingesteld.

Beroepschriften moeten in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan; de beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek tot schorsing of een voorlopige voorziening moet worden gezonden aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beerta, 9 november 2005.