Gemeente Amerongen


GALM Senioren Actief
Onder de naam GALM Senioren Actief start de gemeente Amerongen eind dit jaar met een nieuw sport- en beweegproject voor mensen in de leeftijdscategorie van 55 tot 65 jaar.

Het project omvat een fitheidstest, gevolgd door een introductiecursus van 12 weken, waarin kennis kan worden gemaakt met verschillende takken van sport.
Op het programma staan onder meer kennis maken met diverse bal- en racketsporten als hockey, volleybal, tennis en badminton, maar er is ook aandacht voor grondoefeningen, conditievormen en bewegen op muziek.

Het GALM-project is speciaal bedoeld voor mensen die niet (meer) sportief zijn, maar dat wel (weer) willen worden.

In de week van 12 oktober jl. hebben alle inwoners van de gemeente Amerongen tussen de 55 en 65 jaar van de gemeente een uitnodiging met aanmeldingsformulier ontvangen om deel te nemen aan dit project.

Wilt u meedoen aan het project en heeft u zich nog niet opgegeven dan verzoeken wij u het aanvraagformulier zo snel mogelijk in te vullen en aan de gemeente te retourneren.

Als u vragen heeft over het project of niet meer in het bezit bent van het aanmeldingsformulier dan kunt u contact opnemen met de heer W. van den Hatert, van de sector Samenleving. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0343 469646.