BNN

Beste redactie,

Graag nodigen we je op woensdag 9 november a.s. om 14.15 uur uit voor de persviewing van het nieuwe BNN-programma SPRINT! in het pand van BNN aan de Arendstraat 33.

Op maandag 5 december is de eerste aflevering te zien van de nieuwe zestiendelige dramaserie. In SPRINT! maak je kennis met de onzichtbare wereld van fietskoeriers. Toffe jongens, frisse meiden zien we niet alleen het verkeer trotseren op racefietsen, mountainbikes of ligfietsen, maar ook naar binnen gaan bij hun cliënten, waar hun wonderlijke avonturen beginnen of eindigen met het aanreiken of het in ontvangst nemen van een pakketje.

Tijdens de persviewing wordt de eerste aflevering vertoond en zijn SPRINT! -acteurs Mark Scholten, Manuel Broekman, Marlous Dirks, Thijs Maas, Meral Polat, Sophie Tabouret, Bart Klever en Jeroen van Koningsbrugge aanwezig. De viewing zal geopend worden door BNN's televisiedirecteur Joris van Heukelom. SPRINT! wordt geproduceerd door Eyeworks Drama.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je van deze uitnodiging gebruik maken, fax dan onderstaande antwoordstrook voor 2 november a.s. naar nummer 035-6555322 of mail naar ingrid.timmer@bnn.nl. Je bent dan op woensdag 9 november vanaf 14.00 uur welkom.

Met vriendelijke groet,
BNN

Ingrid Timmer
Coördinator Communicatie

035-6555321 / 06-51765703

ANTWOORDFAX

Ja, ik kom naar viewing van SPRINT! op woensdag 9 november

Bedrijfsnaam: ...........................…………………………………………..

Contactpersoon: ...........................…………………………………………..

Fotograaf: ..............................………………………………………...

Telefoonnummer: ..............................………………………………………...