Ingezonden persbericht


Communicatiebericht: VNU Exhibitions Europe

Beurs Infosecurity.nl - Storage Expo en LinuxWorld

Geachte redactie,
Donderdag 9 en woensdag 10 november aanstaande wordt het fijnproeven voor de IT-professional. Gelijktijdig vinden drie beurzen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Infosecurity.nl, Storage Expo en LinuxWorld. We nodigen u uit de beurzen te bezoeken
De drie beurzen presenteren meer dan 175 exposanten op het gebied van data-opslag, informatiebeveiliging en open source. Ze bieden een compleet overzicht van de nieuwste producten, systemen en toepassingen. Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma, variërend van seminars tot demonstraties. Een greep hieruit:
. Op de beurzen worden verschillende noviteiten gepresenteerd waaronder De PC100 van Compumatica Secure Networks die de gebruiker in staat stelt vanaf huis of hotelkamer een beveiligde verbinding met het bedrijfsnetwerk te maken. Bekijk hier het nieuws.
. 'Welk product kan nog zonder ingebouwde veiligheid' , 'Wie ben ik (niet) ': identiteitsfraude in micro- en macroperspectief en 'Privacy of toegankelijkheid van een elektronisch patiëntendossier?' zijn drie onderwerpen van het uitgebreide seminarprogramma op Infosecurity. Bekijk het overzicht.
. Is IP Storage de toekomst?Onder leiding van KPMG Auditing wordt dit onderwerp toegelicht op de woensdag. Het is één van de vele onderwerpen uit de cyclus Storage Expo. Raadpleeg het hele programma.
. VOIP in Zambia: ervaringen in een ontwikkelingsland. Spreker Maurice Commandeur reisde af naar Zambia om een PBX te implementeren in een ziekenhuis. De Zambia Case is één van de tien seminars op LinuxWorld. De key note sessie komt voor rekening van Manny Arino, Business Unit Executive, Worldwide Sales, IBM. U kunt zich voor beursbezoek accrediteren bij Lammers van Toorenburg Benelux PR via e-mail: vnuexhibitions@lvtpr.nl Na accreditatie ontvangt u een parkeerkaart, zodat u uw auto altijd op een van onze terreinen kunt plaatsen.

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions Europe
Wim WeijmansPers & PR
P.S.: Gelijktijdig vindt de vakbeurs Integrale Veiligheid plaats (van 8 tot en met 10 november)