Gemeente Tilburg

Datum

2 november 2005

Uitnodiging aan de pers

Positie zelfstandige ondernemers versterkt

regionale samenwerking gemeenten werpt vruchten af

De samenwerking op het gebied van de zelfstandigen tussen verschillende gemeenten in Midden -Brabant wordt door middel van een contract geformaliseerd. Wij nodigen u uit om bij de ondertekening aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op:

Woensdag 9 november a.s. om 16.00 uur
in het Roze Kasteel van Het Land van Ooit te Drunen (zie bijgesloten routebeschrijving)

De gemeenten Alphen Chaam, Baarle Nassau, Dongen, Gilze Rijen Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Tilburg en het ISD Middenlangstraat (Loon op Zand, Heusden en Waalwijk) werken samen op het gebied van financiële hulpverlening aan zelfstandigen, zelfstandigen die hun bedrijf willen beëindigen en het begeleiden van startende ondernemers.

In de praktijk blijkt het voor de ondernemer niet altijd duidelijk te zijn waar hij met zijn vragen terecht kan. De regionale samenwerking zorgt voor een identieke werkwijze op het gebied van de financiële hulpverlening aan deze doelgroep. Het doel van het contract is om de positie van de zelfstandige ondernemer te versterken. Het Midden en kleinbedrijf speelt een belangrijke rol in het scheppen van werkgelegenheid.

De officiële ondertekening wordt verricht door de burgermeesters van de regiogemeenten. Dit alles onder toeziend oog van de Gouverneur en Hofdame van Het Land van Ooit.

Voor informatie:
Natasja Bruëns, Themacommunicatie gemeente Tilburg (013) 542 9725


---- --
Routebeschrijving naar de Kasteellaan van
Het Land van Ooit

Als u vanuit de richting Waalwijk komt neemt u op de snelweg Waalwijk - 's-Hertogenbosch (A59) afslag 41 Drunen, Elshout, Land van Ooit.

Daarna volgt u NIETde borden ''Het Land van Ooit' (dan gaat u naar de hoofdingang) maar gaat u richting Drunen via de Lipsstraat langs Alcoa.

Als u vanuit de richting 's-Hertogenbosch komt neemt u afslag 41 Drunen, Elshout, Land van Ooit. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf onder het viaduct door en vervolgens rechtsaf. Op de rotonde gaat u linksaf richting Drunen via de Lipsstraat langs Alcoa.

Aan het einde van de Lipsstraat gaat u op de rotonde linksaf de Bosscheweg op richting Nieuwkuijk.

Na 1600 meter ziet u vlak voor de bebouwde kom van Nieuwkuijk rechts een kwekerij en links de Kasteellaan (niet de Kasteeldreef). Als u hier inrijdt komt u na 200 meter bij het Roze Kasteel van Het Land van Ooit.

Goede reis en...Tot Ooit!

Auto's die 's nachts op het Ooitse Landgoed blijven staan worden door de Nederlandse politie weggesleept!


-----------------------
Afrit 41
Drunen,
Elshout,
Land van
Ooit

Afrit 41
Drunen,
Elshout,
Land van
Ooit


---- --