Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 9 november t/m vrijdag 18 november 2005

Woensdag 9 november
16.00 uur
Wethouder Van 't Veld heropent het jongerencentrum Madrid. Het jongerencentrum opent zijn deuren na een grote verbouwing. Locatie: Wiekslag 94 te Amersfoort.

Donderdag 10 november
10.00 uur
Wethouder Eerdmans ontvangt een delegatie van openbare basisschool De Dubbelster in het kader van het project Schoolontwikkeling 'coöperatief leren'. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 11 november
16.10 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de BNSP-dag over 'de spelende stad'. Het symposium 'Caleidocities' wordt georganiseerd door de Beroepsvereniging van Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Zaterdag 12 november
13.00 uur
Loco-burgemeester De Wilde ontvangt Sint Nicolaas. Vanaf de Eem vaart Sint Nicolaas richting Koppelpoort en dan via de sluis in Het Spui naar Museum Flehite. Locatie: Museum Flehite aan de Westsingel te Amersfoort.

14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan het plenaire debat tijdens de Dualisme Parade Vernieuwingsimpuls. Dit is een van de twee landelijke parades over de positie van de raad en het college in het gedualiseerde bestel, een initiatief van de Vernieuwingsimpuls Dualisme en lokale democratie, een VNG project. Locatie: De Reehorst, Bennekomseweg 24 te Ede.

Zondag 13 november
11.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de oecumenische dienst in de Sint Ansfriduskerk. In verschillende diensten in Amersfoortse kerken en moskeeën wordt dit weekend aandacht besteed aan veiligheid in het kader van het gemeentelijke project 'Veilig op Straat'. Locatie: Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Brink bezoekt de 10e competitie voetbalwedstrijd tussen vv Hoogland 1 en S.D.O. 1 Locatie: Sportpark Langenoord, Sportlaan 30 te Hoogland.

Dinsdag 15 november
17.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet de Stichting Wheelchair Tennis Masters Amersfoort welkom. Wethouder Brink is hierbij aanwezig. Na ontvangst vindt de loting plaats voor de wereldkampioenschappen Rolstoeltennis. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Woensdag 16 november
11.00 uur
Wethouder Eerdmans ondertekent samen met Gedeputeerde de heer Ekkers van de Provincie Utrecht en de heer Groen, burgemeester van de gemeente Bunschoten-Spakenburg het convenant woningdifferentiatie regio Eemland. Locatie: Provinciehuis Utrecht, Pythagoraslaan 101 te Utrecht.

14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent Jans Pakhuys. De kunstwerken en cadeaus, die hier worden verkocht zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Wethouder Eerdmans is hierbij aanwezig. Locatie: Grote Sint Jansstraat 4 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Jonkman bezoekt de opening van het ecoduct Leusderheide. Dieren krijgen de kans veilig de A28 over te steken. Locatie: ecoduct Leusderheide, A28 ter hoogte van de Leusderheide.

Donderdag 17 november
08.30 uur
Wethouder Eerdmans opent de 1e schoolzone in Amersfoort. In de omgeving van basisscholen worden markeringen en borden aangebracht om weggebruikers er alert op te maken dat zij een school naderen. Locatie: School op de Berg, Tollenslaan 2 te Amersfoort.

20.15 uur
Wethouder Brink huldigt de Amersfoortse sportkampioenen van seizoen 2004-2005. Locatie: VIP-Lounge van sportingclub De Bokkeduinen, Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Vrijdag 18 november
15.00 uur
Wethouder Van 't Veld geeft het startsein voor het project buurtvaders. Locatie: wijkcentrum de Groene Stee, Wiekslag 92 te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Strengers bezoekt de receptie ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Waterlijn. Locatie: Brasserie de Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.


---- --