Pharming Group N.V


Pharming Kandidaat Voor Amsterdam Midkap Index Op Euronext

Leiden, 9 november 2005. Biotechnologiebedrijf Pharming Group N.V. (Pharming) (Euronext: PHARM) (PHARM.AS) maakte vandaag bekend dat het door Euronext Indices B.V. (Euronext) is geselecteerd als kandidaat voor opname in de Amsterdam Midkap index (AMX).

Euronext publiceerde op 4 november 2005 een indicatieve selectie van bedrijven voor opname in de AEX, AMX en de AscX indices. Op basis van de huidige beschikbare gegevens, komt Pharming in aanmerking voor opname in de AMX index. De selectie van kandidaten is voornamelijk gebaseerd op de omzet van aandelen in euro's in het volledige kalenderjaar 2005. De definitieve selectie van bedrijven die zullen worden opgenomen in de AMX index zal in Januari 2006 worden bekend gemaakt en zal per 1 maart 2006 effectief zijn.

Pharming Group N.V.
Pharming Group N.V. richt zich op de ontwikkeling van innovatieve therapeutische eiwitten voor niet of moeilijk behandelbare ziekten. Pharming heeft producten in ontwikkeling voor potentiële behandeling van genetische ziekten, medische en speciale producten voor chirurgische indicaties en tussenproducten voor diverse toepassingen. Pharming heeft twee producten in een ver ontwikkelingsstadium - recombinant humaan C1 remmer voor erfelijk angio-oedeem (Fase III) en recombinant humaan lactoferrine voor voedingstoepassing. Pharmings geavanceerde technologieën omvatten onder meer de productie van therapeutische eiwitten, alsmede de zuivering van biofarmaceutica uit melk en formulering en toepassing van deze biofarmaceutica. Meer informatie is verkrijgbaar op de Pharming website: www.pharming.com

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen. Door voorspelbare en niet voorspelbare risicos, onzekerheden en andere factoren kunnen de uiteindelijke resultaten daarvan materieel verschillen. Het persbericht verschijnt ook in het Engels. In geval van tegenstrijdigheden zal de Engelse versie prevaleren.

(C) 2005 Pharming Group N.V.

Last site update: 26 August 2005