Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven

Bredewater 8 Postbus 7259 2701 AG Zoetermeer Tel. (079) 352 30 00 Fax (079) 351 54 78 E-mail: colo@colo.nl

:: 9 Nov 2005

Tweede editie 'Kom in het leerbedrijf' van start

Op woensdag 22 maart 2006 vindt de tweede editie van Kom in het Leerbedrijf plaats. Een dag waarop leerlingen uit het vmbo een kijkje kunnen nemen in de beroepspraktijk van de arbeidsmarkt. Het gaat om een oriënterend bezoek waardoor leerlingen een beter beeld krijgen van de beroepsmogelijkheden. Dé kans voor leerlingen om te ontdekken hoe het er aan toe gaat binnen een bedrijf.

De organisatie van de dag gebeurt in overleg tussen Schoolmanagers_VO, NVS/NVL, Stichting Platforms VMBO, Taskforce Jeugdwerkloosheid en Colo.

Bedrijven kunnen zich van november 2005 tot januari 2006 aanmelden op www.kominhetleerbedrijf.nl. Nadat de leerbedrijven zijn aangemeld kunnen de scholen hun leerlingen inschrijven.

Wilt u meer informatie over kom in het leerbedrijf? Ga dan naar www.kominhetleerbedrijf.nl. Hier kunt u alle informatie vinden over de landelijke actiedag en aanmeldmogelijkheid. Uw vragen kunt u sturen aan het organisatieteam van Kom in het Leerbedrijf via het e-mailadres info@kominhetleerbedrijf.nl.