Indoor golfles, een hele handicap minder

Protee united

Indoor golfles, een hele handicap minder
Introductie privé indoor golflessen volgens de 'Laws of Golf'

Zaltbommel - Op 9 november 2005 introduceert ProTee United een voor Nederland unieke mogelijkheid om tijdens de wintermaanden indoor privé golfles te volgen. De lessen worden in Zaltbommel verzorgd door PGA professional, Willem-Jan van der Velden, met state of the art golfsimulators. De 'Laws of Golf'-lesmethode staat daarbij centraal.

In de wintermaanden uw handicap verlagen
Dennis van Drie, directeur van ProTee United: 'De wintermaanden zijn voor veel golfers verloren maanden. Wij bieden hen graag de mogelijkheid in deze periode toch aan hun techniek te werken. Daarom hebben wij een lesprogramma ontwikkeld dat in een sfeervolle, warme omgeving gevolgd kan worden. Met behulp van de modernste golfsimulators kunnen golfers werken aan hun swing- en balcontrole en hun handicap flink naar beneden halen. Ze worden daarbij begeleid door een PGA professional die de 'Laws of Golf-lesmethode gebruikt. Het uitgangspunt van deze succesvolle methode is dat gekeken wordt naar het lichaamstype van de golfer. Vervolgens wordt voor die persoon een techniek ontwikkeld die hierbij het beste past. Omdat dit maatwerk is, hebben we ervoor gekozen privé-les te geven in lesblokken voor maximaal 2 personen."

Meteen door na kantoor
De lessen worden vooralsnog gegeven in blokken van 25 minuten op donderdag, vrijdag en maandag tussen 10.00 uur tot 17.00 uur. Koffie, thee en het gebruik van materiaal en golfballen is bij de prijs inbegrepen. Speciale kleding, schoenen of materiaal is dus niet nodig. Bezoekers kunnen zelfs in pak direct van kantoor naar de leslocatie in Zaltbommel (vlakbij de A2) komen. Meer informatie is te lezen op www.indoorgolflessen.nl, waar u ook direct lessen kunt boeken. U kunt ook bellen naar (0418) 654 950 of e-mailen naar info@protee-united.com.

Over ProTee United
ProTee United B.V. ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geavanceerde golfsimulatie producten voor consumenten en ondernemingen wereldwijd. Het hoofdkantoor, de showroom en het wereldwijde distributiecentrum voor de golfsimulator producten zijn gevestigd in Zaltbommel.


---