Gemeente Vlaardingen


Verleende Kapvergunningen
9 november 2005

Gepubliceerd op: 9 november 2005
Reageren tot: 22 december 2005

Op 31 oktober 2005 heeft het college van burgemeester en wethouders een kapvergunning verleend aan de Norfolkline Schipping B.V. De kapvergunning heeft betrekking op het kappen van 52 populieren, 1 wilg, 1 berk en 1 lijsterbes en deze staan langs de noordwestzijde op het bedrijfsterrein ter hoogte van de Vulcaanweg.

De bomen kunnen niet worden gehandhaafd omdat het bedrijfsterrein geschikt wordt gemaakt om de werkzaamheden van de Nordfolkline mogelijk te maken.

De kapaanvraag is op 7 september 2005 gepubliceerd op de informatiepagina van deze krant en heeft gedurende vier weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen reacties ontvangen.

De vergunning is verleend onder de voorwaarde dat er 20 Italiaanse populieren worden geplant op de genoemde bedrijfslocatie.

Bezwaar

Tegen dit besluit kunt u op grond van de Algemene wet Bestuursrecht (AWB) binnen zes weken na deze bekendmaking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, per adres: Postbus 141, 3130 AC Vlaardingen.

Meer informatie

Dhr. A.C. Bijl, 2484566 (Dienst Stadswerk, afdeling Wijkbeheer).