Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


9 november 2005


Twello - Inbraak in winkel

In een supermarkt aan de Duistervoordseweg werd afgelopen nacht (9/11) ingebroken. Dit moet gebeurd zijn omstreeks 03.00 uur. Mens wist binnen te komen door een ruit te vernielen. Weggenomen werden een hoeveelheid digitale fotocamera's en twee laptops. De politie is direct een onderzoek gestart.


Lochem - Aanhouding na mishandeling

Agenten hebben dinsdagavond (8/11) een 15-jarige Lochemmer aangehouden. Een 17-jarige jongen uit Borculo stond op de Zutphenseweg met een groepje te praten. De 15-jarige kwam erbij staan en er ontstond een woordenwisseling, waarna de Lochemmer de 17-jarige in zijn gezicht sloeg. Bij de komst van de politie meldde de Lochemmer zich zelf. Hij gaf toe de jongen geslagen te hebben. De 15-jarige is doorverwezen naar een preventieproject waar een passende maatregel getroffen zal worden.


Zutphen - Prullenbak in brand op schoolplein

Tijdens surveillance ontdekten agenten dinsdagavond (8/11) rond 19.55 uur dat op het schoolplein van een school aan de Govert Flinckstraat een prullenbak in brand stond. Met behulp van een emmer water van een buurtbewoner wisten de agenten de brand te blussen en erger te voorkomen. Mogelijk dat de jeugd hier meer van weet.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting:
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58

---- --