Ingezonden persbericht


Persbericht

Patrick C.W. Hansen nieuwe Chief Commercial Officer COSA

Vianen, 9 november 2005 - COSA, specialist op het gebied van Business Process Management, Document- en Recordsmanagement, heeft Patrick Hansen (43) aangesteld als Chief Commercial Officer. Hansen beschikt over ruim vijftien jaar ervaring in de wereldwijde technologiemarkt. Als CCO van COSA gaat hij zich bezighouden met het opzetten en uitvoeren van de wereldwijde offensieve sales- en marketingstrategie.

Vóór zijn indiensttreding bij COSA was Hansen vice-president bij FileNet, een vooraanstaand leverancier van oplossingen op het gebied van Enterprise Content Management en Business Process Management. Hansen was verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van FileNet's EMEA sales- en marketingstrategie voor het wereldwijde ValueNet partnernetwerk van resellers, systeemintegrators en applicatieontwikkelaars. Ook is Hansen werkzaam geweest bij Jetform (Accelio), waar hij als vice-president verantwoordelijk was voor de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Europa. Mede dankzij hem werd die regio de meest succesvolle regio voor Jetform. Voordat Hansen bij Jetform in dienst kwam vervulde hij verscheidene uitvoerende, sales- en channelfuncties in de ECM / BPM markt.

Patrick Hansen over zijn aanstelling bij COSA: "Mijn aanstelling als CCO van de COSA group is voor mij een enorm grote uitdaging en een verdere stap in mijn carrière. Met een ambitieuze beursgang en nieuwe 'go-to-maket' strategie ben ik ervan overtuigd dat COSA niet alleen op technisch gebied wereldwijd de marktleider op het gebied van 'pure-play BPM' zal zijn, maar zeker ook commercieel kan uitgroeien tot een wereldspeler."

Het wereldwijde managementteam van COSA bestaat nu uit Dietmar Ley (CEO), Chris de Beer (CFO) en Patrick Hansen (CCO). COSA heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk.

Over COSA
Als Europees softwareleverancier en marktdeskundige realiseert COSA automatiseringsprojecten, waarbij zijn gerenommeerde producten en diensten voor Business Process Management, Document- en Recordsmanagement worden ingezet. In Nederland zijn de COSA producten sinds 1994 geïmplementeerd bij toonaangevende klantorganisaties in het bank- en verzekeringswezen, de overheid en de industrie - waaronder Nationale Nederlanden, Van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en diverse Nederlandse gemeenten. De COSA producten worden ook als OEM-modules geleverd en ingezet binnen vele organisaties. COSA heeft vestigingen in Duitsland (Pulheim), Nederland (Vianen), Groot-Brittannië (Londen) en Zuid Afrika (Johannesburg). Meer informatie: www.cosa.nl.

Contact:
COSA BV
Havenweg 24 A
4131 NM Vianen
Telefoon: 0347 - 324624
E-mail: info@cosa.nl
Website: www.cosa.nl


---

Voor redactionele informatie: (ref: Pb0805)
Influx PR - Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Telefoon: 055 - 366 30 34, e-mail: frieda@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com