Buhrmann verbetert online corporate communicatie

Amsterdam, 9 november 2005 ­ Buhrmann, één van 's werelds toonaangevende leveranciers van kantoorbenodigdheden aan bedrijven en organisaties, heeft vandaag een nieuwe corporate website (www.buhrmann.com) gelanceerd die de online corporate communicatie verder moet verbeteren. De site weerspiegelt het toegenomen belang van online communicatie door een optimaal gebruik van de huidige internetmogelijkheden en een verbeterde gebruiksvriendelijkheid.

Hoewel uit onafhankelijk onderzoek bleek dat gebruikers de informatie op de vroegere site waardeerden, heeft de onderneming besloten de corporate website verder te verbeteren door snel en gemakkelijk toegang te bieden tot de meest recente informatie. Hierdoor worden stakeholders gesteund bij het beoordelen en het op waarde schatten van de onderneming.

De verbeterde structuur en navigatie komt overeen met internationale standaarden en anticipeert op intuïtief surfgedrag. Hierdoor is bedrijfsinformatie beter toegankelijk en neemt de gebruiksvriendelijkheid toe. Gebruikmakend van hedendaagse internetmogelijkheden is de alert-service verbeterd en bevat de site een intelligente zoekmachine waarmee gebruikers eenvoudig en snel door de gehele site kunnen zoeken. Ook is de website nu beter toegankelijk voor slechtzienden.


- - -

Aanvullende informatie
Buhrmann is een van `s werelds toonaangevende leveranciers van office products aan bedrijven en organisaties. Daarnaast is Buhrmann distributeur van grafische apparatuur en gerelateerde diensten in zes Europese landen. Als klantgerichte en verkoopgedreven organisatie levert Buhrmann producten die door miljoenen mensen bij hun dagelijkse werk worden gebruikt.

Buhrmann is wereldwijd actief op het gebied van office products, voornamelijk onder de merknaam Corporate Express. De onderneming beschikt over een wijd verspreid mondiaal distributienetwerk dat zich uitstrekt over Noord-Amerika, Europa en Australië.

De onderneming heeft het hoofdkantoor in Nederland en behaalde in 2004 een jaaromzet van EUR 5,5 miljard. Buhrmann heeft 18.000 medewerkers en is actief in achttien landen. De financiële resultaten over het derde kwartaal 2005 worden gepubliceerd op 10 november 2005. Buhrmann is genoteerd aan Euronext Amsterdam (Euronext: BUHR) en de beurs van New York (NYSE: BUH).

Voor meer informatie
Pers: Analisten / beleggers: Peter van Boesschoten Carl Hoyer Telefoon: +31 (0)20 651 10 34 Telefoon: +31 (0)20 651 10 42 peter.van.boesschoten@buhrmann.com carl.hoyer@buhrmann.com

Buhrmann NV



Buhrmann NV