Politie Zeeland


---


Z-7160-2005 Inbraken in personenauto's; Getuigen gezocht

In Lamswaarde en Kuitaart is tussen vannacht 00.00 uur en 07.30 uur vanmorgen ingebroken in (ten minste) 9 geparkeerde personenauto's.
In Lamswaarde werd in geparkeerde auto's op de Dreef, de Frederik Hendrikstraat en de Pastoor W. Willemsstraat ingebroken en in Kuitaart in auto's die geparkeerd stonden op de Hoefkensdijk. Uit alle auto's werd de autoradio (al dan niet in combinatie met cd- of MP3-speler) weggenomen. Schadebedragen zijn nog niet bekend. Door de inbraken werden de portieren van de auto's beschadigd. De politie zoekt getuigen die iets meer kunnen vertellen over de inbraken. Omdat het nogal een afgelegen gebied is vraagt de politie of er mensen zijn die mogelijk vreemde auto's in de omgeving hebben zien rijden tussen voornoemde tijdstippen. Zij kunnen zich dan melden op het politiebureau in Hulst, of bellen met telefoonnummer 0900-8844.


O-7161-2005 Diefstal uit woning

Bij thuiskomst ontdekte een bewoner van een woning aan de Voorstad in Goes dat er was ingebroken.
Hij zag dat zijn televisie, computer en wat verzorgingsprocucten waren weggenomen. Het is niet bekend hoe de dief (of dieven) de woning is/zijn binnengekomen. Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de inbraak. (Deze vond plaats tussen 07.30 en 16.45 uur vanmiddag)


O-7162-2005 Aanrijding met schuur

In Zonnemaire, op de Zuidweg, heeft de bestuurder van een landbouwtrekker vanmiddag rond 17.09 uur, een aanrijding veroorzaakt met een schuur.
Doordat de bestuurder van de trekker, een 68-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland, om een obstakel heen moest sturen, zwiepte de aardappelfrees, die achter zijn voertuig hing, enigszins door. De aardappelfrees raakte een schuur. De houten voorgevel van de schuur werd ontzet. Een schadebedrag is niet bekend.


O-7163-2005 Eenzijdig ongeval

Op de Van der Poest Clementstraat in Nisse heeft vanavond rond 18.01 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
In een bocht raakte de bestuurster van een personenauto, een 36-jarige vrouw uit de gemeente Borssele, in een slip en verloor de macht over het stuur. Hierdoor reed de vrouw een naast de weg gelegen sloot in. De auto beschadigde, persoonlijk letsel deed zich niet voor.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland