Mojo Concerts

www.tiesto.com presents: Tiësto

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene, de introductie van de topattractie Space Mountain in Disneyland Parijs, jarenlang een vaste dj-stek in de topclubs van Ibiza, een tournee door Amerika met andere grootheden als Moby, David Bowie en Carl Cox: Tiësto's lange staat van dienst is op zijn zachtst gezegd imponerend te noemen. Vanwege zijn overvolle agenda heeft Tijs Verwest maanden niet meer in Nederland gedraaid.

Maar daar komt gelukkig verandering in. Want de nummer één DJ van de wereld maakt zijn rentree in Amsterdam met een set van maar liefst zes uur. Ook ander DJ's uit de Black Hole stal komen aan bod: de veteraan DJ Ton T.B. heeft de eer de avond op te warmen en de nieuwe Black Hole rising star DJ Phynn sluit het feest op gepaste wijze af.

Reeds gekochte kaarten voor 4 Seasons Summer! dat oorspronkelijk afgelopen juni zou plaats vinden, blijven geldig voor de show op zaterdag 3 december.
Artiesten
DJ Tiësto
Datum Shows
3 dec 2005
www.tiesto.com presents: Tiësto
Heineken Music Hall, Amsterdam ZO
Uitverkocht
artiest(en) DJ Tiësto
aanvang 22:00 uur
start voorverkoop wo, 12 okt 2005
entree 42.50
opmerkingen Let op: leden van Tiesto.com kunnen kaarten bestellen vóór de start van de reguliere kaartverkoop. Start pre-sale: zaterdag 1 oktober.