tros

Hilversum, 29-11-2005
Afdeling Communicatie

Radio
Tros muziekcafe
Uitzending zaterdag 3 december
Radio 2 - 16.00 uur

Hind op bezoek bij tros muziekcafÉ

Hind brengt zaterdag 3 december haar hele band mee naar TROS MUZIEKCAFÉ en laat de luisteraar live kennismaken met liedjes van haar laatste cd. Zelf noemt ze deze muziek 'Arabpop' en hoe dit klinkt laat zij zaterdag horen.

Behave is een veelbelovende pop/rockband die uitgenodigd is voor deelname aan het Nationaal Songfestival 2006. Hun laatste single 'High on you' heeft veel aandacht op de radiostations gehad. Nu is er de eerste cd en zaterdag geven zij een voorproefje.

Spinvis was al eerder te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ. Veelzijdig muzikant/componist Erik de Jong knutselde zijn eerste nummers op de computer in elkaar en noemde dat singer-sample-songwritermuziek. Zijn eerste cd werd enthousiast ontvangen en Erik heeft inmiddels een band samengesteld en presenteert in de studio nummers van zijn nieuwste cd 'Dagen van gras, dagen van stro'.

Roline weet met haar donkere stemgeluid, ritmische gitaarspel en persoonlijke, zelfgeschreven teksten keer op keer de juiste snaar bij de luisteraar te raken. Als muzikant en tekstschrijver put Roline slechts uit eigen ervaringen; doorleefde songs die hun oorsprong vinden in haar eigen leven. Met presentator Daniël Dekker praat Roline over haar kersverse debuutalbum en vanzelfsprekend zingt zij een aantal nummers.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/