Provincie Limburg

Tv-serie Alles in orde; over veilig leven in Limburg Vanaf zaterdag 3 december op L1 TV

In opdracht van de Provincie Limburg maakt audiovisueel productiebedrijf T36 Media een televisieserie over veiligheid in Limburg. De serie heet Alles in orde en wordt vanaf zaterdag 3 december uitgezonden bij L1 TV.

In de 26-delige serie wordt getoond op welke wijze in Limburg wordt gewerkt aan veiligheid. Hierbij volgen de programmamakers mensen die beroepsmatig of vrijwillig werken in functies waarin het beperken van veiligheidsrisicos in de provincie centraal staat. Mensen die elke dag in de weer zijn om hun omgeving veilig en leefbaar te houden.

Veiligheid, veiligheid, veiligheid, ik kan het niet vaak genoeg herhalen, dat zegt Officer Mitch in de eerste uitzending van Alles in orde. Hij is één van de hoofdpersonen in de aflevering die zaterdag om 16:00 uur voor het eerst te zien is bij L1 TV. Officer Mitch bezoekt met het Kiek Oet verkeersveiligheidsproject van de Provincie Limburg een basisschool in Roermond. Samen met de Bomba Brothers geeft Officer Mitch tijdens een spectaculaire theatervoorstelling voorlichting aan de leerlingen over verkeersveiligheid. Daarnaast volgen de cameras de vrijwillige brandweer van Horst aan de Maas tijdens een oefendag en in Venlo gaan de programmamakers op pad met twee politiejunioren, Mustafa en Ali.

De serie Alles in orde is onderdeel van het provinciaal thema Veilig leven in Limburg. Het thema richt zich op het voorkomen, verminderen of opheffen van onveilige situaties en gedragingen en op het verminderen van onveiligheidsgevoelens.

Uitzending Alles in orde: iedere zaterdag om 16:00, 18:00, 20:00 en 22:00 uur op L1 TV.

30-11-2005 15:35