Digitale Gemeente Houten

Bidden voor Houten

vrijdag 25 november 2005 - Bron: Maarten Pijnacker Hordijk

HOUTEN Op ZATERDAGOCHTEND 3 december van 7-9 UUR is er een GebedsAUTOtocht, gericht op mensen die GEVANGEN zitten. Start en einde bij de Opstandingskerk.

We willen deze keer aandacht geven aan mensen die letterlijk gevangen zitten in de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein en de pastorale zorg die daar aanwezig is. Er wordt door de protestantse pastores aansluiting gezocht bij gemeenten in de omgeving en dus ook in Houten. Maar ook gaat onze aandacht uit naar mensen die geestelijk gevangen zitten in heel oude of nieuwe geestelijke- en gezondheidsstromingen.

Omdat de plaatsen die we willen bezoeken in de omgeving van of op verschillende plekken in Houten zijn, kunnen we die niet allemaal wandelend bereiken. Vandaar dat we graag met een aantal auto's gaan. We bidden eenvoudige gebeden in zoveel mogelijk kleine groepen. Voor gebedsonderwerpen of suggesties voor plaatsen bel 635 2728 of schrijf Henk IJmker
Wie nog nooit heeft meegedaan met een gebedswandeling, wordt hierbij speciaal uitgenodigd om het gewoon eens een keer te proberen. Kom gerust alleen of met een paar mensen uit uw kerk. Vrijwel steeds is de reactie van nieuwe mensen na afloop: dat viel me reuze mee, ik vond het erg inspirerend en opbouwend, ook voor mijn eigen geloof.

Daarnaast blijft u natuurlijk hartelijk welkom op de GEWONE WEKELIJKSE GEBEDSBIJEENKOMSTEN in Houten, ook als u alleen onregelmatig kunt komen. Ter herinnering:
· ELKE DONDERDAGOCHTEND van 8.45 - 9.30 uur in de Opstandingskerk (bij het NS station).
· ELKE ZONDAGAVOND van 19.00 - 19.45 uur in SCC Boerderij Nieuwoord (Notengaarde).
· Voor de JONGERENGEBEDSGROEPEN kunt u terecht bij Jonathan Fokker, tel. 06-42130946 en Tineke van Rijkom, tel. 6380121.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).