Ingezonden persbericht


De Fabel op de anarchistische boekenmarkt

Op zaterdag 3 december 2005 vindt in Utrecht van 11:00 tot 18:00 uur de jaarlijkse anarchistische boekenmarkt plaats in zalencentrum De Kargadoor, Oudegracht 38. De Fabel van de illegaal zal daar een stand hebben, en Fabel-medewerkers zullen deelnemen aan een discussie en poëzie voordragen.

GroenFront-sympathisanten, activist Bob Wester en Fabel-medewerker Eric Krebbers zullen praten over het GroenFront!-boek "Weg met het empire!". Krebbers schreef daarover in de meest recente Fabel-krant het artikel "Van primitivisme naar de linkse revolutie?" . Wester schreef in augustus in Grenzeloos de kritiek "Voor moeder aarde, tegen de beschaving" .

Fabel-dichter Dwarsligger en dichteres Joke Kaviaar zullen op de boekenmarkt beiden uit hun eigen werk voordragen. Dwarsligger publiceerde onder meer de bundel "Volk noch vaderland" . Het werk van Joke Kaviaar is te vinden op haar website .

Voor meer informatie over de boekenmarkt zie: Vrije-website .

***********************************************
Wil je regelmatig (max. 2 x per week) actie-aankondigingen en discussiestukken van De Fabel ontvangen? Stuur een e-mailtje naar info@defabel.nl met daarin "Fabel Nieuws". Afmelden met een mailtje " stop Fabel Nieuws" . Alle "Fabel Nieuws"-berichten vind je ook op www.defabel.nl/e01.htm

***********************************************

DE FABEL VAN DE ILLEGAAL
Koppenhinksteeg 2, 2312 HX Leiden, The Netherlands +31-71-5127619 (tel), +31-71-5134907 (fax),
info@defabel.nl (e-mail),
www.defabel.nl (Website), www.gebladerte.nl (Archief). Bereikbaar op werkdagen/open at workdays: 14:00-17:00. Spreekuur illegalen: woensdag/
consultation for undocumented: wednesday 14:00-17:00. Girorekening 4418467 t.n.v. De Fabel van de illegaal, Leiden.